Ο Μέγας Αλέξανδρος, με ψυχή χιλίων «πανθήρων» στο β’ ημίχρονο, αλλά και με σούπερ μπάλα στο διάστημα αυτό, κατάφερε να… γονατίσει τον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο στη βαθμολογία Τηλυκράτη και να τον υποχρεώσει στην πρώτη του ήττα στη φετινή σεζόν με σκορ 1-2.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Κάποιες φορές, λοιπόν, στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει λογική. Δεν μετρά η αγωνιστική εικόνα των αντιπάλων, ποιος είναι φορμαρισμένος, ποιος είναι το φαβορί, προς ποια κατεύθυνση κλίνει η πλάστιγγα του αγώνα.

Κάποιες φορές προκύπτουν παράγοντες που φέρνουν «τούμπα» συμπεράσματα όπως, καληώρα, σήμερα στο Νυδρί, όσων προεξόφλησαν πως το ματς Τηλυκράτης- Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας θα βρει νικητές τους Λευκαδίτες, ένεκα του προβαδίσματος των τελευταίων στο σκορ (1-0) στο α’ ημίχρονο και τη μεγαλύτερη από πλευρά τους κατοχή της μπάλας.

Το 1-0, εν προκειμένω, του Τηλυκράτη στο 28’ με τον Γεωργούση, καθώς και το δοκάρι του Μπαλταγιάννη στο 43’, δεν αποτέλεσαν στοιχεία για να τρομάξουν τους παίκτες του Θόδωρου Βόλτση, που, να σημειωθεί, ότι παρακολουθούσε το παιχνίδι από την κερκίδα, εξαιτίας της ποινής μιας αγωνιστικής που του επεβλήθη στο ματς με τον Κρόνο Αργυράδων, αντίθετα, μάλιστα, τους πείσμωσε.

Έτσι, βγαίνοντας στο χορτάρι για τα λεπτά της επανάληψης, σαφώς μεταμορφωμένοι, προς το καλύτερο εννοείται, κατάφεραν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και υπερισχύσουν σε όλους τους τομείς.

Απαλλαγμένοι, εντέλει, από έγνοιες στην άμυνά τους οι «κυανοκίτρινοι», μιας και οι γηπεδούχοι «ταμπουρώθηκαν» στα μετόπισθεν για να διαφυλάξουν το 1-0, εξαπέλυαν τη μία επίθεση μετά την άλλη, με αποτέλεσμα η κυριαρχία τους στο χορτάρι να τους χαρίσει- αρχικά- το 1-1 στο 51’, έπειτα από συρτό σουτ του Ραφαήλ Αποστολίδη και, στη συνέχεια, το 1-2 στο 86’, ύστερα από γκολ που σημείωσε με διαγώνιο σουτ ο Βασίλης Σαλβαρίνας.

Διαιτητές: ΚΑΔΔΑΣ, ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΖΟΥΛΗΣ

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέα (Βόλτσης): Σίσκος, Τάσιος, Λαδάς, Μήνος, Γκέκας, Αντωνιάδης Κ., Σαλβαρίνας, Σιαραφέρας, Αποστολίδης, Μηλιάτης, Χασάι

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ 1 3
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 2 0
ΑΟ ΦΛΩΡΙΑΔΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤ. 0 3
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 3 0
ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ 1 0
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1 2
ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ ΡΕΠΟ

 

Η βαθμολογία

Α/Α Ο Μ Α Δ Ε Σ ΤΕΡΜΑΤΑ Β δ.τ.
1 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ 13 6 14 7
2 ΜΕΓΑΣ ΑΛ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 7 4 12 3
3 ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 12 3 11 9
4 ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤ. 9 4 11 5
5 ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 8 5 11 3
6 ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 8 4 10 4
7 ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ 3 1 9 2
8 ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 6 5 8 1
9 ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 7 6 7 1
10 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 3 10 2 -7
11 ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ 0 4 1 -4
12 ΑΟ ΦΛΩΡΙΑΔΑΣ 0 11 1 -11
13 ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 1 14 1 -13

 

Επόμενοι αγώνες (7η αγωνιστική)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤ. ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ ΑΟ ΦΛΩΡΙΑΔΑΣ
ΜΕΓΑΣ ΑΛ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΡΕΠΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here