Ξεκίνησε στα 14 του σαν χόμπι και έχει γίνει πλέον «τρόπος ζωής» η ραπ μουσική για τον 18χρονο Giss από τον Φιλώτα Φλώρινας.

 Από πολύ μικρός ο μόλις 18 ετών Giss, είχε την τάση να γράφει κάποια κομμάτια και να τραγουδάει. Όπως ο ίδιος λέει, ήταν ένας τρόπος να «ξεσπά» αλλά και ένας τρόπος έκφρασης ταυτόχρονα για τον ίδιο. Κάτι που τότε, έκανε μόνο για τον εαυτό του και σιγά σιγά άρχισε να μοιράζεται με τους φίλους του στο Φιλώτα Φλώρινας. Μάλιστα όλο αυτό το έκανε ηχογραφραφώντας τα κομμάτια του στο κινητό του τηλέφωνο και τα έβαζε να τα ακούσουν οι φίλοι του, οι οποίοι τον παρότρυναν να συνεχίσει. 

giss1

 

Η αρχή για τον Giss, ήταν πολύ δύσκολη, μικρή κοινωνία, δύσκολο είδος μουσικής, αυτό όμως τον εκφράζει και αυτό ήθελε να κάνει και κάνει με την επιτυχία που σιγά σιγά αρχίζει και μεγαλώνει. Υποστήριξη πέρα από το φιλικό του περιβάλλον δεν είχε. Από μόνος του και με το χαρτζιλίκη του, άρχισε να επισκέπτεται ένα επαγγελματικό studio, στην Πτολεμαΐδα, όπου και άρχισε να ηχογραφεί τα πρώτα του κομμάτια και να κυνηγά το όνειρο του!

Κι αν στην εμφάνιση παραπέμπει λίγο στον παγκοσμίως γνωστό Justin Bieber, ωστόσο ο Giss έχει αρχίσει να αποκτά το δικό του στυλ, στο δύσκολο δρόμο της ραπ μουσικής, και ολοένα να αποκτά fun μέσα από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα ο Giss μέχρι στιγμής έχει βγάλει 10 κομματια, τα 6 δικά του αποκλειστικά, άλλα 3 σε συνεργασια με τον φιλο του ΣΑΧΟΥΝ και ενα με τον Bmask από το Άργος Ορεσιτκό.

 Σκοπός του, όπως ο ίδιος λέει,  μέσα απο αυτό είναι απλα να μείνειαληθινός και να λέει τα πράγματα έτσι όπως είναι και όχι να βάζει φίλτρα για κάτι ώστε να γίνει αρεστός, όσοι τον ακούν θέλει να τον ακούν γιαυτό που πραγματικα είναι!

Ακούστε ένα από τα τραγούδια του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here