Το χαρακτηριστικό (Live Traffic) απεικονίζει την κίνηση και τις κυκλοφοριακές συνθήκες στις πόλεις και εφαρμόζεται στη χώρα μας από το 2015.

Μέσω της κατάλληλης εφαρμογής στο smartphone ή στο tablet σας ή ακόμα και μέσω του υπολογιστή σας, μπορείτε να γνωρίζετε την κίνηση στην διαδρομή που θα ακολουθήσετε, ώστε αν είναι δυνατόν να υπολογίσετε ξανά την διαδρομή σας αποφεύγοντας κάποιο μποτιλιάρισμα. Η κίνηση απεικονίζεται στους Google Maps με διαφορετικά χρώματα. Το πράσινο σημαίνει πως δεν υπάρχει κίνηση στον δρόμο. Το πορτοκαλί πως η κίνηση είναι σχετικά αυξημένη και το κόκκινο ή το βαθύ κόκκινο ότι υπαρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Ουσιαστικά χρησιμοποιεί δεδομένα από το GPS των συσκευών των χρηστών που το έχουν ενεργοποιημένο σε συνδυασμό με την εφαρμογή Google Maps και στην συνέχεια αναλύει (π.χ συσχετίζοντας δεδομένα που προέρχονται από κινητά που βρίσκονται στον ίδιο δρόμο) και υπολογίζει την ταχύτητα με την οποία κινούνται στην συγκεκριμένη περιοχή.Για να εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα, αρκεί να ενεργοποιήσετε την επιλογή «Κυκλοφορία» (Traffic) στο μενού των Google Maps.

 

dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here