ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ FINAL FOUR ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTOΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Α.Σ. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ 60-63

Την 4η θέση κατέλαβε ο Α.Σ. Καστοριάς στο Final 4 του Παιδικού Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Το απόγευμα του Σαββάτου στον μικρό τελικό, η ομάδα μας αντιμετώπισε τον ηττημένο του άλλου ζευγαριού. Καστοριά και Άργος οι δύο ομάδες του νομού μας, έδωσαν το παρόν στις 4 καλύτερες της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. και βρέθηκαν αντιμέτωπες στον μικρό τελικό.

Οι νεαροί αθλητές μας μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο σ’  έναν αγώνα θρίλερ, διεκδίκησαν την 3η θέση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, χάνοντας με σουτ 3 πόντων στην εκπνοή.

Να συγχαρούμε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, ιδιαίτερα τον Πρωταθλητή Ηρακλή Κοζάνης και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην πορεία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά, τις μεγάλες συγκινήσεις που μας πρόσφεραν και που κατάφεραν για άλλη μια χρονιά να δώσουν το παρόν στο Final 4.

Συγχαρητήρια στον αθλητή μας Πιπερόπουλο Ηλία που ψηφίστηκε απ’ τους προπονητές των ομάδων στην καλύτερη 5άδα του Final 4.

Ευχαριστούμε και τον κόσμο που βρέθηκε στο Κλειστό των Γρεβενών και στήριξε την προσπάθεια των παικτών μας, όπως βέβαια έκανε όλη τη χρονιά.

Την επόμενη μέρα ο Α.Σ. Καστοριάς και οι παίκτες του, συνεχίζουν την προσπάθειά τους, βάζοντας νέους στόχους τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο.

Δεκάλεπτα: 12-11, 31-33, 47-45 και 60-63.

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Στεφανής Γ.6(2), Φιλιππίδης 4, Πιπερόπουλος 18(1), Παναγιωτίδης, Ντόντης 19(4), Λαγγιώτης, Κώτσης, Ταμήλιας, Μονοβασίλης Αλ. 4,  Φράγκος, Κωνσταντίνου Σ., 9 και Μαυροδήμος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here