Το 3ο δημοτικό σχολείο Άργους Ορεστικού συμπαραστάτης στο ΕΠΑΛ για αλληλεγγύη στις φυλακές Γρεβενών

Άμεσα κινητοποιήθηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου του Άργους Ορεστικού, μετά το κάλεσμα και από τη sentra.com.gr των μαθητών και των καθηγητών του Επαγγελματικού Λυκείου της πόλης, για συλλογή ειδών που θα διαθέσουν στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας των φυλακών Γρεβενών.

Σήμερα το πρωί, μετέβησαν στο γραφείο του Διευθυντή του ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού ο πρόεδρος Δ. Διαμαντής και η Ταμίας Ι. Χαραλαμπίδου του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου της πόλης, όπου παρέδωσαν σχολικά είδη που συγκέντρωσαν, δηλώνοντας κατά πράξη αλληλέγγυοι και στην αξιέπαινη προσπάθεια του Επαγγελματικού Λυκείου, όσο και στους φυλακισμένους που φοιτούν στο Σχολείο Δεύτερη Ευκαιρίας του σωφρονιστικού καταστήματος.

Θυμίζουμε ότι καθηγητές και μαθητές του Επαγγελματικού λυκείου Άργους Ορεστικού, στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών συγκεντρώνουν είδη που θα προσφέρουν σε επίσκεψη τους στις φυλακές των Γρεβενών.

Μπορείτε να συμμετέχετε στη δράση, με τη συγκέντρωση απλών μπλε τετραδίων, μολυβιών, ξυστρών και σβηστρών.
Επίσης, συγκεντρώνουμε αντρικά αθλητικά παπούτσια, αντρικές παντόφλες και πετσέτες σε καλή κατάσταση (μέχρι 7-5-2018). Πληροφορίες στα τηλ.: 2467044612 και 6971671143

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here