Η Σέριλ Σάντμπεργκ της Facebook Inc. υποσχέθηκε να εμβαθύνει τη συνεργασία με εταιρείες όπως οι Daimler AG και Volkswagen AG.

Το Facebook, μέσω της επικεφαλής λειτουργίας της εταιρείας Sheryl Sandberg, δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται να προχωρήσει στην έρευνα, στην ανάπτυξη και στην παραγωγή αυτοκινήτου. Η Sandberg από τη Φρανκφούρτη όπου και βρέθηκε για την ομώνυμη έκθεση και συναντήθηκε με την Angela Merkel, δήλωσε: Έρχομαι με πολύ καλά νέα. Είμαστε η μόνη εταιρεία στη Silicon Valley που δεν θα κατασκευάσει αυτοκίνητο.

Περιέγραψε το facebook ως “έφηβο” και είπε στους εκπροσώπους των αυτοκινητοβιομηχανιών: Έχουμε πολλά να μάθουμε από εσάς. Δεν διαθέτουμε την ιστορία σας, δεν έχουμε τη δύναμή σας να επιβιώνετε, παρότι φιλοδοξούμε να φτάσουμε τα 100 χρόνια.

Το Facebook χορηγεί ένα “νέο κόσμο κίνησης” στην έκθεση της Φρανκφούρτης, που φέρνει μαζί κατασκευαστές αυτοκινήτων, τεχνολογικές εταιρείες και νεοφυείς εταιρείες σε τομείς όπως η αυτόνομη οδήγηση και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η Sandberg υποσχέθηκε να εμβαθύνει τη συνεργασία με εταιρείες όπως οι Daimler AG και Volkswagen AG και είπε ότι το Facebook αναζητά στενότερους δεσμούς με την αυτοκινητοβιομηχανία.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Πηγή: autoblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here