Το… φιλί της ζωής θα ψάξει η Δόξα Αμπελοκήπων, φιλοξενώντας την Α.Ε. Βιτσίου

Μπορεί οι «μαυραετοί» του Δημήτρη Ζαρογιάννη να ένιωσαν… κραδασμούς στα θεμέλια του «οικοδομήματός» τους από τη 2η αγωνιστική και μετέπειτα, προσθέτοντας έκτοτε έως και σήμερα στο ενεργητικό τους μονάχα 2 πόντους και συνολικά 5, χάριν των οποίων βρέθηκαν στην 11η θέση της βαθμολογικής κλίμακας, ωστόσο, κατά πως δηλώνουν, είναι αποφασισμένοι να βάλουν το προσεχές Σάββατο «φραγή» στην κακοδαιμονία που τους… δέρνει.

Του Δαμιανού Δέλλιου

Έτσι, σε αυτό που στοχεύουν για την εντός έδρας αναμέτρησή τους με την Α.Ε. Βιτσίου, δεν είναι άλλο από τη νίκη και μόνο αυτή, ώστε να απαλλαχθούν από τα άγχη που προσφέρει η παραμονή τους στα κατώτερα στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη, όμως, οι «Ενωσίτες Βιτσίου» του Νίκου Γατόπουλου, έχοντας «σπάσει» το… ρόδι σχετικά με το πρώτο τους «τρίποντο» στη φετινή σεζόν νικώντας στο Τοιχιό τον Κάστορα με σκορ 4-1, δηλώνουν ότι τους άνοιξε η όρεξη και για άλλες επιτυχίες και πως θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για μια εμφάνιση αντάξια εκείνης με τους «βυσσινί», ελπίζοντας σε βαθμό ή βαθμούς.

Αναφορικά, τέλος, με τη συνήθειά μας να προτείνουμε κάποιο σημείο για στοιχηματισμό, θα συστήσουμε τον «άσο», καθότι πιστεύουμε πως οι «μαυραετοί» δεν θα πετάξουν στα… σκουπίδια την ευκαιρία να επανέλθουν στις χαρές που προσφέρει η νίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here