Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ομάδα των ακούραστων εθελοντών/ντριών, του “΄Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί”, έδωσε το δυναμικό της παρόν στην μεγάλη εμποροπανήγυρη, του Άργους Ορεστικού από 23 εώς και 29 Σεπτεμβρίου 2015.

Με κέφι, ζωντάνια και περίσσια αγάπη για τα παιδιά, ενημέρωσαν για τις δράσεις και το έργο του εθελοντικού μας οργανισμού τους χιλιάδες επισκέπτες, διανέμοντας ενημερωτικά φυλλάδια, και επίσης μεγάλο αριθμό λαχνών, της λαχειοφόρου αγοράς που διενεργεί ο οργανισμός μας αυτή την περίοδο, με πλούσια δώρα, και η οποία ολοκληρώνεται την 6 Οκτωβρίου, όρος αναγκαίος για την επιβίωση και την συνέχιση του έργου του οργανισμού.

Χαρούμενη νότα και ευχάριστη έκπληξη, που μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας, ήταν η επίσκεψη στο περίπτερο του οργανισμού μας, επτά ευαισθητοποιημένων μικρών μαθητριών,κατοίκων του Άργους Ορεστικού (της Δέσποινας Βολτσίδου, της Γεωργίας Ευαγγελίδου,της Ήλιας Μπίζιου, της Χριστίνας Μαρινοπούλου, της Νικολέτας Νικολαϊδου, της Χρύσας Παπαδοπούλου και της Μαίρης Χατζηκυριακίδου), οι οποίες προσέφεραν με πολύ αγάπη στον οργανισμό μας ως δωρεά το ποσό, το ποσόν των εβδομήντα και τριάντα λεπτά (70,30), που συγκέντρωσαν μετά από Bazaar που διενήργησαν με δική τους πρωτοβουλία, καθώς και ένα υπέροχο δώρο για τα γραφεία του οργανισμού. Τέτοιες προσφορές αγάπης, απο παιδιά για τα παιδιά που έχουν ανάγκες, αναμφισβήτητα αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και είναι άξιες συγχαρητηρίων. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις μικρές μας φίλες!!!

Επίσης με πολύ συγκίνηση παραλάβαμε στον χώρο του περιπτέρου μας, απο τους αθλητές της ομάδας του ”ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ”, κύριο Χρήστο Καλύβα και κύριο Ξανθόπουλο Θεόδωρο, το ποσόν των τετρακοσίων (400) ευρώ, δωρεά των διοργανωτών του 5ου τουρνουά ποδοσφαίρου που διενεργήθηκε στο Άργος Ορεστικό, οι οποίοι με δύναμη ψυχής και ανθρωπιά, εκτιμώντας το έργο του εθελοντικού μας οργανισμού, αποφάσισαν να το ενισχύσουν δυναμικά. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους πανάξιους εκπροσώπους του αθλητικού ιδεώδους, που αναδεικνύουν το μεγαλείο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης που εμπεριέχει ο Αθλητισμός!!!

Ευχαριστούμε τον Δήμο Άργους Ορεστικού και προσωπικά τον Δήμαρχο κύριο ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ Παναγιώτη,για την, για δεύτερη συνεχή χρονιά, δωρεάν παραχώρηση περιπτέρου. Τέτοιες ενέργειες στηρίζουν σημαντικά τις προσπάθειες του οργανισμού μας.

Ευχαριστούμε την Αντιδημαρχεία Τουρισμού Πολιτισμού και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Καστοριάς και ιδίως τον κύριο Κυπαρίσση Ανδρέα και τον κύριο Μιχάλτση Ιωάννη για την παραχώρηση του stand του Δήμου.

 Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις εθελόντριές μας Νόνη, Ντίνα, Νίκη, Γιάννα, Κατερίνα, Μαρία και τους εθελοντές μας, Ηλία, Σάββα, Γιώργο, Λάκη, Μιχάλη που έδωσαν την ψυχή τους για την επιτυχή ολοκλήρωση της δράσης μας.

      

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here