Μια νέα, πολλά υποσχόμενη σειρά ξεκινά γυρίσματα τον Φεβρουάριο του 2019, το νέο μεγάλο πρότζεκτ του τηλεοπτικού σταθμού Open του Ιβάν Σαββίδη.

Η σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι», την οποία σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη και αναφέρεται στη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και του Πόντου.

Η σειρά θα γυριστεί σε Ελλάδα, Ρωσία και Γαλλία, ενώ κάθε επεισόδιο θα είναι κινηματογραφικών προδιαγραφών, με γυρίσματα 10-15 ημερών.

Όπως όλα δείχνουν, θα είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή που έχει γίνει μετά «Το Νησί», τη σειρά του Mega, που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ.

Όπως δήλωσε ο Μανούσος Μανουσάκης σε συνέντευξή του στο «TV Έθνος», η ιδέα για τη σειρά γεννήθηκε πριν από δύο περίπου χρόνια, όταν διαβάζοντας ανακάλυψε πως υπάρχει μια μαύρη πτυχή της ελληνικής ιστορίας που δεν τη γνωρίζει καλά ο κόσμος, την οποία ένιωσε την ανάγκη και την επιθυμία να φωτίσει.

Η υπόθεση της σειράς θα εκτυλίσσεται γύρω από την ιστορία ενός ερωτευμένου ζευγαριού, που αντιμετωπίζει σκληρές και βίαιες καταστάσεις που το οδηγούν σε χωρισμό.

Η σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» αναμένεται να προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα τον Οκτώβριο του 2019 και θα περιλαμβάνει 30 επεισόδια.

neaselida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here