Το πρώτο κουδούνι χτύπησε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού – Ο Αγιασμός για τη νέα χρόνια (Φωτο)

Ξεκίνημα για τη νέα σχολική χρονιά 2018-2019 η σημερινή μέρα, και στο 3ο δημοτικό σχολείο του Άργους Ορεστικού, χτύπησε νωρίς το πρωί το πρώτο κουδούνι, με την ευκαιρία της τέλεσης του Αγιασμού.

Η αυλή του σχολείου κατακλύστηκε από τους μαθητές και από τους γονείς που τα συνόδευαν, κυρίως εκείνα που για πρώτη φορά βρίσκονται στο σχολείο, ερχόμενα για την Α΄τάξη. Παρόντες και όλοι οι δάσκαλοι όπως και ο διευθυντής του σχολείου που καλωσόρισε και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά για μαθητές, γονείς και δασκάλους.

Παρών στην τελετή του Αγιασμού ήταν και το ΔΣ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, με τη μέριμνα του οποίου ανακαινίστηκαν μέρη του σχολείου, με ιδιαίτερη βαρύτητα στον αύλειο χώρο, όπου βάφτηκαν τα κάγκελα αλλά και τα γήπεδα. Μάλιστα για να συντελεστεί αυτό το έργο, συνέβαλε τα μέγιστα η μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος του Άργους Ορεστικού κα Αφροδίτη Μπελονάκη, η οποία μετά την ολοκλήρωση της θητείας της ως Αντιδήμαρχος, επιστρέφει από φέτος στο εκπαιδευτικό της έργο, ενώ ταυτόχρονα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της απευθύνει ολόθερμες ευχαριστίες για την σημαντική της συμβολή στο έργο του συλλόγου και της λειτουργίας του σχολείου.

Τον δήμο Άργους Ορεστικού, στη τέλεση του Αγιασμού, εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Νίκος Χατζηκυριακίδης, ο οποίος μετέφερε προς όλους θερμές ευχές για τη νέα σχολική χρονιά και από τον δήμαρχο Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here