Μετά από έγκυρες πληροφορίες μας, είμαστε σήμερα σε θέση να ανακοινώσουμε και μιά ευχάριστη είδηση, από το Νοσοκομείο Καστοριάς.

46χρονος συμπολίτης μας, ο οποίος νοσηλεύονταν για κάποιες μέρες στην ειδικά διαμορφωμένη, για ύποπτα κρούσματα κορωναϊού, Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας, αντιμετωπίστηκε ως ύποπτο κρούσμα και μετά από κατάλληλη θεραπεία που ακολουθήθηκε σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ και λοιμωξιολόγους των νοσοκομείων αναφοράς της Θεσ/νίκης, πήρε χθές εξιτήριο από το Νοσοκομείο και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, απομονωμένος από το οικείο περιβάλλον του και υπό στενή  παρακολούθηση των ιατρών του Νοσοκομείου μας, αναμένοντας το αποτέλεσμα του τρίτου δείγματος (τα δύο πρώτα βγήκαν αρνητικά) που ελήφθη και εστάλη για εξέταση.

Είναι το πρώτο εξιτήριο νοσηλευόμενου, ως ύποπτο κρούσμα, που δίνεται από το Νοσοκομείο Καστοριάς και αποτελεί μιά ενθαρρυντική εξέλιξη.

Παράλληλα, όπως πληροφορούμαστε, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από το Κέντρο Υγείας Καστοριάς (ΙΚΑ), προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του στο Νοσοκομείο μας.

ΠΗΓΗ: fonikastorias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here