Οι τελευταίες πινελιές ή καλύτερα… ούπες μπαίνουν στο νέο IKEA στην Κρυσταλλοπηγή που ανοίγει τις πύλες του στις 10 Απριλίου.

Η ημερομηνία ανοίγματος ήταν ακόμη ρευστή, αλλά συνδυάστηκε με τα μέτρα ακορντεόν που πλέον ανοίγουν και έτσι κλείδωσε για τις 10 Απριλίου, οριστική ημερομηνία εάν δεν ξανακλείσουν τα μαγαζιά σε περίπτωση που μειωθούν αισθητά τα κρούσματα οπότε θα ξανακλείσουν. Με απλά λόγια, όσο παραμένουμε στα 3.000 κρούσματα και άνω είναι βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια τη συγκεκριμένη ημέρα.

Το πολυκατάστημα αναμένεται να δώσει ανάσα στην πολύπαθη Καστοριά ενώ θα εξυπηρετεί χιλιάδες Αλβανούς που αναζητούν οικονομικά και ευκολοσύνδετα έπιπλα.

Το κατάστημα θα βρίσκεται πλησίον της Εγνατίας οδού και θα απέχει μόλις 17 λεπτά από το κέντρο της Καστοριάς. Όπως μαθαίνουμε τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή θα εφοδιαστούν με ειδικά σκάνερ που θα ελέγχουν τα πορτ μπαγκάζ των αυτοκινήτων που θα μπαινοβγαίνουν ώστε να αποφευχθεί το λαθρεμπόριο.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από επισήμους που παραμένουν στη χώρα από τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου.

Τέλος, προς τιμήν της Καστοριάς, θα υπάρχει κατ’ αποκλειστικότητα το προϊόν KLATÄRAME, ένας καναπές με υφάσματα στο χρώμα της θλίψης, που μετατρέπεται εύκολα σε φρεζάκι.

ΠΗΓΗ: eidisoula.net.eu (Kαλή πρωταπριλιά!)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here