Ένας επιχειρηματίας ηλικίας 42 ετών έκανε παραγγελία ενός Καγιέν ζητώντας σε αυτό να εγκατασταθεί το σύστημα 4D Chassis Control και έδωσε προκαταβολή 56.000 ευρώ.

Στην παράδοση ο 42χρονος διαπίστωσε ότι δεν είχε τα έξτρα αξεσουάρ που είχε ζητήσει.Η αντιπροσωπεία του είπε ότι στο συμβόλαιο πώλησης δεν υπήρχε καμία αναφορά για προσθήκη των έξτρα, ίσως γιατί ένας βοηθός του επιχειρηματία που έκανε την παραγγελία για λογαριασμό του αφεντικού του, το ξέχασε να τα ζητήσει.

Η απάντηση δεν ήταν επαρκής για τον πελάτη που είπε ότι δεν θα αποπληρώσει το αυτοκίνητο και μάλιστα ζήτησε να επιστραφεί η προκαταβολή των 56.000.

Η αντιπροσωπεία απ την πλευρά της του απάντησε πως αν παραβιάσει τους όρους του συμβολαίου τότε η ίδια θα προχωρήσει σε παρακράτηση της προκαταβολής των 56.000 ευρώ. Η απάντηση του πελάτη ήταν να εισβάλει στην αντιπροσωπεία με την Porsche Cayenne του. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν κι εκείνος ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του και υποστήριξε ότι μπήκε στην αντιπροσωπεία όταν προσπάθησε να αποφύγει ένα άλλο αυτοκίνητο που παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here