Ένα τρομακτικό βίντεο από την έκρηξη μιας κατοικίας στο Τέξας, πάνω στην οποία είχε πέσει λίγο νωρίτερα ένα αυτοκίνητο, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Στις εικόνες που κατέγραψε κάμερα προσαρμοσμένη στο ταμπλό περιπολικού διακρίνονται αστυνομικοί να καταφθάνουν στο σπίτι, πάνω στο οποίο είχε πέσει λίγο νωρίτερα ένα όχημα, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του, καθώς δεν λειτούργησαν τα φρένα. Το λευκό SUV είχε χτυπήσει τη γραμμή του φυσικού αερίου και μόλις έφθασαν οι αστυνομικοί, το οίκημα εξερράγη με αποτέλεσμα να τιναχθούν φλεγόμενες σανίδες και σπασμένα γυαλιά στην μπροστινή αυλή. Ένας από τους αστυνομικούς διακρίνεται να τρέχει για να γλιτώσει από την έκρηξη.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στο Χερστ, κοντά στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας, μια τριμελής οικογένεια, ήταν μέσα εκείνη την ώρα και υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα. Ευτυχώς η κατάστασή τους είναι σταθερή και αναμένεται να αναρρώσουν, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το αστυνομικό τμήμα της πόλης Χερστ.

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα», είπε ο αστυνομικός Τράβις Χίσερ, που αποδίδει σε «θεία επέμβαση» τη σωτηρία του. Αν είχε πλησιάσει λίγο ακόμη, είπε, «τότε το σπίτι θα είχε εκραγεί πάνω μου».

Η οικογένεια ξεκίνησε διαδικτυακό έρανο για να συγκεντρώσει 100.000 δολάρια, καθώς το σπίτι τους, όπου έζησαν επί έξι δεκαετίες, καταστράφηκε ολοσχερώς.

 Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here