Μετά τον εντοπισμό βαρελιών με ύποπτες ουσίες σε σημείο μεταξύ Μηλίτσας και Άργους Ορεστικού, από υπάλληλο του δήμου, νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σήμερα, με εντοπισμό έξι μπιτονιών, μπλε χρώματος και ενδείξεις για επικίνδυνες ουσίες.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της sentra.com.gr τα ύποπτα μπιτόνια εντόπισε κατά την διάρκεια περιήγησης στην τεχνητή λίμνη του φράγματος στον Βράχο πολίτης, ο οποίος αμέσως ενημέρωσε τον Δήμο Άργους Ορεστικού. Στο σημείο άμεσα μετέβησαν ο αντιδήμαρχος Καθημερινότης κος Τιμολέων Ζέζος και ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής κος Στ. Φιλιάδης, οι οποίοι με την σειρά τους ενημέρωσαν την αστυνομία όπως και τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου.

Σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία και τις πληροφορίες μας, είναι άγνωστο για το πότε εγκαταλείφθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο τα εν λόγο μπλε πλαστικά βαρέλια, που όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες της sentra.com.gr είναι από τα συνήθη που χρησιμοποιούν συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Πάντως και μετά το σημερινό, δεύτερο περιστατικό, με τον εντοπισμό τέτοιων δοχείων, όπως πληροφορούμαστε, ο Δήμαρχος του Άργους Ορεστικού, φέρεται να έχει δώσει ρητή εντολή σε όλους τους κατά τόπους προέδρους των Κοινοτήτων του δήμου, για άμεσο έλεγχο όλων των ρεμάτων, καθώς μάλλον κάποιοι απερίσκεπτα κινούμενοι, μπορεί να έχουν εναποθέσει παρόμοια δοχεία και σε άλλα μέρη όχι μόνο εντός των ορίων του δήμου αλλά ολόκληρου του νομού.

Επίσης, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα δοχεία που εντοπίστηκαν περιμετρικά της τεχνητής λίμνης, περισυνελέγησαν παρουσία της αστυνομίας και οδηγήθηκαν για φύλαξη σε ασφαλές σημείο του δήμου, έτσι ώστε την Δευτέρα να παραδοθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες.  Να σημειώσουμε πως από τα έξι συνολικά δοχεία, την στιγμή που βρέθηκαν, τα πέντε ήταν κενά και το έκτο είχε υγρό αμφιβόλου προέλευσης και ταυτότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here