Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου – απλά Βασίλης για τους φίλους του – έστησε στη σκηνή του River Party μια συναυλία γεμάτη ρυθμό και συγκίνηση.

Με τραγούδια που σημάδεψαν την σαραπεντάχρονη πορεία του, αλλά αυτά από τον καινούριο του δίσκο «Όλα είναι για μας» σε μουσικές ενός από τους σημαντικότερους νέους συνθέτες, Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του επί είκοσι χρόνια συνεργάτη του Βασίλη, Οδυσσέα Ιωάννου.

O αιώνιος έφηβος Βασίλης, ετοίμασε ένα μουσικό ταξίδι, με τραγούδια για τον έρωτα, τις ανθρώπινες σχέσεις, την κοινωνία, δίνοντας αφορμή για σκέψη και προβληματισμό. Η φωνή και τα τραγούδια του έχουν σημαδέψει τις ζωές εκατομμυρίων θαυμαστών του όλα αυτά τα χρόνια και η μοναδική του σκηνική παρουσία δεν έχει πάψει να ηλεκτρίζει και να συγκινεί ούτε μια στιγμή μέχρι σήμερα… Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] O αιώνιος έφηβος Βασίλης, ετοίμασε ένα μουσικό ταξίδι, με τραγούδια για τον έρωτα, τις ανθρώπινες σχέσεις, την κοινωνία, δίνοντας αφορμή για σκέψη και προβληματισμό. Η φωνή και τα τραγούδια του έχουν σημαδέψει τις ζωές εκατομμυρίων θαυμαστών του όλα αυτά τα χρόνια και η μοναδική του σκηνική παρουσία δεν έχει πάψει να ηλεκτρίζει και να συγκινεί ούτε μια στιγμή μέχρι σήμερα… Διαβάστε περισσότερα εδώ… […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here