Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου Άργους Ορεστικού, έκοψε χθες Κυριακή 11 Φεβρουαρίου την Βασιλόπιτα του σε κεντρικό κατάστημα διασκέδασης της πόλης.

Η όλη εκδήλωση όμως συνοδεύτηκε από μια φαντασμαγορική γιορτή βγαλμένη από τα κινούμενα σχέδια!!! Οι μαθητές του σχολείου εξέπληξαν το πλήθος του κόσμου, που κατέκλυσε το κατάστημα, με το χορευτικό τους ταλέντο!!! Παρέα με την Ιστορία του δάσους, τους Muppets show, Rio, Gummy bears, toy story Kai τον Ροζ πάνθηρα. Ξεσήκωσαν τους πάντες με το ” Γουστάρω να χορεύω ‘:της Μαγαδασκαρης!

Τα παιδιά έδειχναν να απολαμβάνουν τις στιγμές μαζί με τους γονείς και τους δασκάλους τους, ξεδιπλώνοντας πηγαίο ταλέντο ποτισμένο με χαρά και ευτυχία καθώς και με μεγάλο πόθο να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές στους δικούς του ανθρώπους και για αυτό είναι άξια κάθε συγχαρητηρίων!

Ο σύλλογος, από την πλευρά του, ευχαριστεί θερμά όλους όσους ήταν εκεί καθώς και το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου, ιδιαίτερα τον γυμναστή Βαγγέλη Σιώμο που είναι πάντα δίπλα στο σύλλογο!

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Βασίλης Καραμανίδης, ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική χρονιά.  Τις ευχές του έδωσε και ο ιερέας της ενορίας όπου υπάγεται το 3ο δημοτικό σχολείο πατέρας Πασχάλης Μουτζίκης, ο οποίος ευλόγησε και την Βασιλόπιτα. Τέλος ο  πρόεδρος του συλλόγου κ. Δ. Διαμαντής αναφέρθηκε στο έργο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και τόνισε ότι οι γονείς και δάσκαλοι είναι αρωγοί στο έργο τους!

Οι φωτογραφίες είναι της γνωστής φωτογράφου Αναστασίας Λιάπη, η οποία είναι και μητέρα παιδιού που φοιτά  στο σχολείο.

 

 

Φωτογραφία της Ιωαννα Χαραλαμπιδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here