Δείτε τις προσπάθειες απεγκλωβισμού οδηγών που βρέθηκαν τη λάθος ώρα στο λάθος σημείο – Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στην Αθηνών-Κορίνθου – Απίστευτη ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς

Στο ίδιο έργο θεατές, αλλά ευτυχώς αυτή τη φορά δίχως θύματα.
Στον  «καταραμένη» ανισόπεδο κόμβο Παραδείσου στη Μάνδρα, στην διαδρομή προς Αθήνα και αμέσως μετά τον κόμβο με την Αττική Οδό, για μια ακόμη φορά το νερά τον μετέτρεψαν σε λίμνη.

Τον  περασμένο Νοέμβριο στο ίδιο σημείο, αυτοκίνητα ΙΧ, φορτηγά, πούλμαν είχαν εγκλωβιστεί. Αυτή τη φορά τα νέρα ήταν λιγότερα, όπως και οι εγκλωβισμένοι.

Αν μη τι άλλο, αυτό που φαίνεται είναι πως από το Νοέμβριο μέχρι σήμερα δεν έγινε κάποιο έργο που να αποτρέψει μια δεύτερη καταστροφή.

Την προσπάθεια απεγκλωβισμού ενός εξ αυτών καταγράφουν τα βίντεο που δημοσιεύουμε, προσπάθεια που είχε αίσιο τέλος.

Σε κάθε περίπτωση μην βιαστείτε να καρακρίνετε τους οδηγούς που σε ανάλογες περιπτώσεις βρίσκονται παγιδευμένοι, λέγοντας το τυπικό «ας πρόσεχαν».
Σε αυτές τις περιπτώσεις τα νερά έρχονται τόσο γρήγορα, που εκεί που λές «περνάω, έχει λίγο νερό στην άκρη», αρκούν δευτερόλεπτα για να βρεθείς να παλεύεις για τη σωτηρία σου.

Η φωτογραφία είναι από τις φονικές πλημμύρες του Νοεμβρίου, στο ίδιο σημείο. Αυτο που φαίνεται είναι ότι ουδείς έκανε κάτι για να μην επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο.

plimires_2017

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here