Η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς για την εκδήλωση που πραγματοποίησε και το σχετικό βίντεο.

Διαβάστε αναλυτικά:

Στις 8 Ιουνίου η ΟΝΝΕΔ Καστοριάς διοργάνωσε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Ανάπτυξη Ειδικών-Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού σε ορεινές περιοχές και Νεανική Επιχειρηματικότητα» και ομιλητές την Υφυπουργό Τουρισμού αρμόδια για θέματα Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ειδικών Μορφών Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη και τον Βουλευτή Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Βουλευτής Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο Περιφερειάρχης ΠΔΜ κ. Γιώργος Κασαπίδης, ο Αντιπερειφερειάρχης Καστοριάς κ. Δημήτρης Σαββόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Βαβλιάρας.

Από τις ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες αναπτύχθηκαν με πληρότητα και τα δύο θέματα. Ενώ από πλευράς ΟΝΝΕΔ Καστοριάς έγινε μια σύντομη αλλά περιεκτική παρουσίαση με θέμα την σημερινή κατάσταση του Τουρισμού στη ΠΔΜ και την Καστοριά όπως και κάποιες ειδικότερες προτάσεις. Η εκδήλωση έκλεισε με ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους δύο ομιλητές, την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη και τον Βουλευτή κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, για την συμμετοχή τους και τον χρόνο που διέθεσαν παρά το πολύ βαρύ τους πρόγραμμα. Ακόμα, ευχαριστούμε θερμά όλους τους αιρετούς, τα κομματικά στελέχη και τους παράγοντες του Τουρισμού και του Επιχειρείν αλλά και γενικά όσους συμμετείχαν τιμώντας μας με την παρουσία τους. Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στο να διοργανωθεί και να τελεσφορήσει.

Συνεχίζουμε να παραμένουμε ενεργοί και ουσιαστικοί!

Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Καστοριάς,
Ο πρόεδρος Ράπης Χαρίλαος

Μπορείτε να δείτε την εκδήλωση στο κανάλι μας στο YouTube.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here