«Σταδιακά το δίκτυο επανέρχεται» λέει η εταιρεία – Πού εντοπίζονται τα προβλήματα – Καταγγελίες από εκατοντάδες συνδρομητές –  «Το προσωρινό ζήτημα επηρέασε το 4G σποραδικά, σε διάσπαρτες περιοχές»

Ώρες μετά την εμφάνιση των προβλημάτων στο δίκτυο της Vodafone κι ακόμη δεν έχουν πλήρως αποκατασταθεί.

Η ίδια η Vodafone με νεότερη ανακοίνωσή της λέει ότι «το προσωρινό ζήτημα επηρέασε το 4G σποραδικά, σε διάσπαρτες περιοχές. Η αποκατάσταση είναι σε εξέλιξη και σταδιακά το δίκτυο επανέρχεται», χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται το πότε το πρόβλημα θα έχει αποκατασταθεί πλήρως, ούτε ποιες περιοχές αντιμετώπισαν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Όπως τονίζει η εταιρεία, σε μία ώρα από τώρα, ήτοι στις 15.30- 16.00 αναμένεται να έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα στο δίκτυο 4G.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την εταιρεία, ήδη έχει αποκατασταθεί η υπηρεσία 4G στο μεγαλύτερο κομμάτι του δικτύου και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 60′.

Από νωρίς το πρωί, οι συνδρομητές της εταιρείας αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες τόσο στη χρήση του ίντερνετ όσο και σε απλές καθημερινές τους συνήθειες, όπως η χρήση του κινητού τους για τηλεφωνήματα, τόσο για να κάνουν όσο και για να δέχονται κλήσεις.

Ειδικότερα, τα τηλέφωνα φαίνονται να είναι απενεργοποιημένα, ενώ δεν είναι, ενώ πολλοί συνδρομητές αναφέρουν προβλήματα και στο δίκτυο 4G.

Όπως προκύπτει από τις αναφορές, τα εκτεταμένα προβλήματα στο δίκτυο στα δύο μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9.30 το πρωί.  

Με αναρτήσεις τους οι χρήστες ζητούν να μάθουν τους λόγους για την αδυναμία επικοινωνίας, δεδομένου ότι όπως καταγγέλλουν, δεν έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν ούτε με τη γραμμή υποστήριξης.

«Δεν έχω δίκτυο κινητού καθόλου και δεν απαντάτε στις γραμμές σας!», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στο Facebook.

«Προσπαθούμε να πάρουμε και να μας πάρουν τηλέφωνο και δεν τα καταφέρνουμε. Εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών αναμονή 45 λ.», πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης.

«Δεν μπορούμε να καλέσουμε και το αντίθετο, ούτε SMS ούτε στα δεδομένα», υποστηρίζει ένας ακόμη.

Όσοι χρήστες μάλιστα προσπαθούν να μπουν στο τμήμα «Επικοινωνία» στην επίσημη ιστοσελίδα της Vodafone βλέπουν το μήνυμα: «Δουλεύουμε σε κάτι πολύ ξεχωριστό. Επισκέψου το vodafone.gr σε λίγο».

vodafone43

Στην προσπάθεια επικοινωνίας με το Live chat του Vodafone.gr αναφέρεται το παρακάτω μήνυμα: «Υπάρχει αυξημένη κίνηση στο τηλεφωνικό κέντρο λόγω προσωρινού τεχνικού θέματος που ενδέχεται να επηρεάζει την ποιότητα της σύνδεσής σας στην κινητή τηλεφωνία. Μείνε στο Live Chat της Vodafone, θα συνδεθούμε μαζί σου σε περίπου 15 λεπτά».

Η αρχική ενημέρωση της εταιρείας ήταν ότι «υπάρχει ένα προσωρινό πρόβλημα με το 4G το οποίο αποκαθίσταται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here