Άκαρπη ήταν η διάρκειας μιάμιση με δύο ώρες συνάντηση που έγινε σήμερα στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τους εκπρόσωπους  του Δήμου Βοϊου, συνοδευόμενους από τους Βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης, προκειμένου όπου και έθεσαν το ζήτημα της λειτουργίας των διοδίων στην Σιάτιστα.

Οι φορείς βρήκαν «κλειστή» την πόρτα του υπουργού, όπως σας είχε γράψει νωρίτερα ο «Π», ενώ το ραντεβού έγινε με τον Διομήδη Νταούλα, διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Μεταφορών , Κώστα Καραμανλή και  τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος, Χρήστος Ζευκλής οι Αντιδήμαρχοι, Γιώργος Μαγιάγκας και Εύη Νικολαϊδου, ενώ από την αντιπολίτευση οι Δημήτρης Κοσμίδης, Λάζαρος Γκερεχτές και Χάρης Πολύζος. Από πλευράς βουλευτών, παρέστησαν οι Στάθης Κωντσταντινίδης και Βίκυ Βρυζίδου, ενώ οι κ.κ. Αμανατίδης και Παπαδόπουλος απουσίαζαν για λόγους υγείας.

Οι τοπικοί φορείς ζήτησαν πλήρης απαλλαγή για τους κατοίκους του Βοΐου ώστε να μην πληρώνουν διόδια μέχρις ότου λειτουργήσουν τα αναλογικά, ωστόσο εισέπραξαν κάθετη αρνητική απάντηση.

Αντ” αυτού, τους προτάθηκαν μια σειρά αντισταθμιστικών οφελών, όπως να βελτιωθεί ο δρόμος στην παλαιά εθνική οδό Κοζάνης – Καστοριάς (παράπλευρη οδός), αλλά και μια σειρά άλλων έργων στο δήμο.

e-ptolemeos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here