Τα τεστ διενεργήθηκαν σε βουλευτές, υπαλλήλους και δημοσιογράφους – Ικανοποίηση Τασούλα για τα μέτρα προστασίας

Αποδοτικά φαίνεται πως είναι τα μέτρα υγειονομικής προστασίας που έχει λάβει η Βουλή καθώς το σύνολο των 1.478 τεστ που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο τριήμερο σε βουλευτές, υπαλλήλους και δημοσιογράφους βγήκαν αρνητικά.

Να σημειωθεί ότι δειγματοληπτικός έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί άλλες δύο φορές τους τελευταίους μήνες προκειμένου να παρακολουθείται στενά η εξέλιξη της πανδημίας και να αποφευχθούν οι οδυνηρές συνέπειες ενός lockdown στο κοινοβούλιο.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του μηνύματος για πιστή τήρηση των μέτρων μετέφερε την άποψη της υγειονομικής υπηρεσίας ότι η καθαρή εικόνα των τεστ οφείλεται στην τήρηση των κανόνων υγιεινής τόσο στο χώρο εργασίας όσο και στην κοινωνική ζωή του καθενός, με έμφαση στη χρήση μάσκας σε συνδυασμό με τις αποστάσεις και τα μέτρα υγιεινής.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και χαλαρώνουμε. Αλλά ήθελα να αναδείξω ότι αυτό δεν έγινε τυχαία και οφείλω να το αναδείξω ως παράδειγμα. Οφείλεται σε αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και πρωτίστως της μάσκας», ανέφερε ο κ. Τασούλας.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here