Τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, υποδέχθηκε το Σάββατο 5 Ιουνίου, στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης. Κατά τη διάρκεια της εξαιρετικά ουσιαστικής και παραγωγικής συνάντησης, συζητήθηκαν όλα τα σημαντικά ζητήματα του Δήμου Καστοριάς που άπτονται των αρμοδιοτήτων του συγκεκριμένου Υφυπουργού.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, σε συνέχεια προηγούμενης συνάντησής τους στην Αθήνα, ενημέρωσε τον κ. Υφυπουργό για τις δράσεις, τις ενέργειες και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί από τη δημοτική αρχή στον τομέα του αθλητισμού, με κυρίαρχο γεγονός την πρόσφατη υποβολή, στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», από το Δήμο Καστοριάς, της “Μελέτης εκσυγχρονισμού και επέκτασης των εγκαταστάσεων του υφιστάμενου Ναυταθλητικού Κέντρου Καστοριάς” (ΔΗΝΑΚ), προϋπολογισμού 1.067.995€,στο οποίοαμέσως μετά τη συνάντηση πραγματοποιήθηκε επιτόπια επίσκεψη.

Από την πλευρά του ο κ. Αυγενάκης διαβεβαίωσε, για μία ακόμη φορά, ότι υπάρχει η βούληση της Κυβέρνησης “για να δοθούν λύσεις με την κατασκευή ενός Ναυταθλητικού Κέντρου με το Δήμο Καστοριάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here