Αυλαία σηκώνει σήμερα στις 7.30 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Άργους Ορεστικού, το διήμερο Διεθνές Φεστιβάλ που διοργανωτές τον Μορφωτικό Σύλλογο Η ΟΡΕΣΤΙΣ, τον δήμο Άργους Ορεστικού, την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ήδη οι χορωδίες που θα εμφανιστούν επί σκηνής, έχουν καταφθάσει και από νωρίς το μεσημέρι γνωρίζουν από κοντά το Άργος Ορεστικό και τις νοστιμιές του, καθώς όλοι γευμάτισαν σε παραδοσιακές ταβέρνες τις περιοχής.

Ο φωτογραφικός φακός της sentras.com.gr συνάντησε πριν από λίγα λεπτά την αποστολή της χορωδίας “Jedinstvo” από την πόλη της Bajna Luka, η οποία εμφανίζεται σήμερα στο φεστιβάλ. Η εν λόγω χορωδία πραγματοποίησε ήδη την πρόβα της, ενώ αμέσως μετά έκανε βόλτα στην πόλη του Άργους Ορεστικού υπό τη συνοδεία του προέδρου της ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ κου Κώστα Αδάμ. Το μεσημέρι γευμάτισε σε γνωστή παραδοσιακή ταβέρνα της πόλης. Αυτήν την ώρα βρίσκεται για ανάπαυση στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενείται. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έμειναν κατάπληκτοι όσοι παρακολούθησαν την πρόβα τους και αναμένεται να ενθουσιάσει με το ρεπερτόριο της σήμερα στην σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here