Δυστυχώς αυτή τη φορά, σε αντίθεση με την π. Τρίτη, η εξαιρετική μουσική βραδιά χθες στην αυλή του αρχοντικού Πηχεών, που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για να απολαύσει το πολυπληθές κοινό, ένα ποιοτικό ρεμπέτικο πρόγραμμα, στο πλαίσιο των «Χριστοπούλειων 2018», διακόπηκε στη μέση από την καταρρακτώδη βροχή.

Η χθεσινή εκδήλωση, με τον τίτλο: «Τα τραγούδια γράφουν ιστορία», με αναφορά στην ιστορία του ρεμπέτικου και σε μεγάλους στιχουργούς και συνθέτες, όπως ο Βίρβος, ο Χιώτης, ο Βαμβακάρης κ.α., από τον Κώστα Μακρόπουλο, ξεκίνησε με χαιρετισμό της προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αθ. Χριστόπουλος» Άννα Χατζηλεοντιάδου και ερμηνεία ρεμπέτικων τραγουδιών από την υπέροχη Έντεχνη Χορωδία του Συλλόγου «Καστοριανόν Άσμα».

Στη συνέχεια και μέχρι την διακοπή της εκδήλωσης, τη σκυτάλη πήρε η καταπληκτική ορχήστρα με τους εξαιρετικούς ερμηνευτές, η οποία, σε μουσική επιμέλεια Τάσου Δούκα και καλλιτεχνική διεύθυνση Νίκου Καρατζίδη, παρουσίασε ένα απολαυστικό, έντεχνο μουσικό ρεμπέτικο πρόγραμμα.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο ΕΔΩ

Πηγή: fonikastorias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here