Ζήσης Τζηκαλάγιας: Ξεκίνησε η εβδομάδα με αποκλειστικότητα πρωτοβουλιών για τους αγρότες μας

Η τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Στύλιο ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θωμάς Μάνος, οι Αντιδήμαρχοι Καστοριάς κ. Λάζαρος Ζήσης και Άργους Ορεστικού κ. Βαγγέλης Βασιλειάδης, οι Πρόεδροι των Αγροτικών Συλλόγων Πενταβρύσου κ. Δ. Λαζαρίδης, Μακεδνός κ. Θ. Μόσχος και ο Πρόεδρος της ΓΕΟΚ κ. Δ. Μωϋσίδης.

Συζητήθηκαν η επιτυχής ολοκλήρωση της καταβολής των αποζημιώσεων των φασολοπαραγωγών,το αυξημένο κόστος αγροτικής παραγωγής και τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, καθώς και η νέα κοινοτική αγροτική πολιτική ΚΑΠ σε σχέση με τις περιοχές Natura 2000. Η επόμενη εβδομάδα είναι αφιερωμένη επίσης στα αγροτικά θέματα.

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου θα πραγματοποιήσω συνάντηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Σίμο Κεδίκογλου για να τους μεταφέρω τις θέσεις των κτηνοτρόφων. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας δρομολόγησα συνάντηση με τον Υπουργό κ. Γιώργο Γεωργαντά με αποκλειστικό θέμα τα φράγματα του Νομού μας και τα αρδευτικά τους. Προσκάλεσα να είναι μαζί μου οι Αντιπεριφερειάρχες και οι Δήμαρχοί μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here