Επιστολή του Ζήση Τζηκαλάγια με αφορμή δημοσιεύματα για τα πρόσωπα της Νέας Δημοκρατίας:

«Απευθύνομαι στους φίλους μου που αποδέχονται την πολιτική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την σωτηρία της χώρας, αλλά και περιμένουν πολλά από την δική μου πολιτική παρουσία στο Νομό Καστοριάς και την Δυτική Μακεδονία. Χθες το blog fonaklas δημοσίευσε περίπου 40 ονόματα πρώην Βουλευτών και Υπουργών της Ν.Δ μεταξύ των οποίων και το δικό μου.
Ανέφερε πως πολλοί από αυτούς δεν θα επιλεγούν ως υποψήφιοι Βουλευτές στις επόμενες εκλογές. Αυτό είναι ΓΝΩΣΤΟ και ΑΛΗΘΙΝΟ. {…} Απαντώ γιατί οι ανακρίβειες και ηλιθιότητες που αναπαράγονται στενοχωρούν δυστυχώς κάποιους από τους χιλιάδες φίλους και υποστηρικτές μου.
Δηλώνω λοιπόν προς όλους,τους πολλούς για να τους καθησυχάσω και τους λίγους για να τους απογοητεύσω, πως η σταθερή και συνεπής πολιτική μου πορεία ΑΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και στη Νέα Δημοκρατία και όπως ο κ. Καραμανλής και ο κ.Σαμαράς έτσι και ο πρόεδρος μας κ. Μητσοτάκης θα με τιμήσει με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο,γιατί ακόμη έχω και μπορώ να προσφέρω πολλά στην Καστοριά, την Δ.Μακεδονία και την Ελλάδα».
Ζήσης Τζηκαλάγιας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here