Σημαντικές φθορές έχουν υποστεί τουλάχιστον 25 σπίτια στο Μακροχώρι Καστοριάς και αρκετά ακόμη στην κοινότητα Μελά και την Βυσσινιά – Προβλήματα στο Μακροχώρι με το νερό.

Για το θέμα μίλησαν στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6 ο πρόεδρος της κοινότητας Μακροχωρίου, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος της κοινότητας Μελά, Γιάννης Καντζάκης, η πρόεδρος της Βυσσινιάς Αθηνά Ανδρέου και ο αντιδήμαρχος Καστοριάς, Διονύσης Λίτσκας.

Σύμφωνα μάλιστα με την κ. Ανδρέου, στην Βυσσινιά δύο σπίτια είναι επικίνδυνα και δεν μπορούν να κατοικηθούν.

Εν τω μεταξύ προβλήματα στο Μακροχώρι αντιμετωπίζουν και με το νερό το οποίο είναι θολό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας στο χωριό βρίσκονται ήδη συνεργεία της ΔΕΥΑΚ για να εκτιμήσουν την κατάσταση.

Να σημειωθεί ότι χθες επισκέφθηκε τις δύο κοινότητες ο αντιδήμαρχος Καστοριάς, Διονύσης Λίτσκας, ο οποίος είναι καθοδόν για τις πληγείσες περιοχές και αυτή την ώρα, ενώ στο Μακροχώρι βρίσκεται αυτή την ώρα η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου (φωτογραφία).

Να σημειωθεί ότι στις περιοχές έχει και έντονη χιονόπτωση που δυσκολεύει την κατάσταση, ενώ έρχονται ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Η βουλευτής ΣΥΡΙΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου με τον πρόεδρο της κοινότητας Μακροχωρίου Β. Κωνσταντινίδη (κέντρο) και τον δημοτικό σύμβουλο Καστοριάς, Β. Μπότσαρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here