Δείτε αναλυτικά τι έγινε στα ματς του Σαββατοκύριακου στη Σούπερ Λιγκ, καθώς και τα γκολ με τις καλύτερες φάσεις των αγώνων.

Ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ πέρασε νικηφόρα και σχετικά εύκολα από το Ηράκλειο κερδίζοντας με 3-1 τον ΟΦΗ, που για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκα αγωνίστηκε μπροστά στο κοινό του. Μεγάλο… διπλό για τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη καθώς έστω κι αγχώθηκε στο φινάλε που έμεινε με 10 παίκτες κέρδισε 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης που παραμένει χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγώνες. Τέλος το βράδυ του Σαββάτου η ΑΕΚ αφού… ξεκλείδωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους την άμυνα του Πανιωνίου στην συνέχεια έφτασε στο εύκολο «τρίποντο» επικρατώντας 4-0.

Την Κυριακή, η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Παναθηναϊκός συνέχισε το εκπληκτικό του σερί, περνώντας και από τη Λάρισα! Ο Κουλούρης… καθάρισε ξανά για τον Ατρόμητο και ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, όμως στο τέλος μίλησε η κλάση του Νάτχο, για να στείλει την ομάδα του Μαρτίνς στην κορυφή! Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το Ολυμπιακός – Λεβαδειακός τη Δευτέρα.

Δείτε με ένα click το report, τα γκολ και τις φάσεις.

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

ΑΕΚ-Πανιώνιος 4-0

Ξάνθη-Παναιτωλικός 1-1

ΑΕΛ – Παναθηναϊκός 1-3

Ατρόμητος-Λαμία 1-0

Ολυμπιακός Αστέρας Τρίπολης 2-1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here