Νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εκλέχτηκε ο δικηγόρος Παναγιώτης Βακόπουλος.

Αντιπρόεδρος ορίζεται ο κ. Αργύρης Μπάτζιος από την παράταξη του Σ. Μπουρινάρη.

Γραμματέας η κ. Σάσα Τοτονίδου από τον Πάνο Κεπαπτσόγλου.

Να σημειωθεί ότι κατά την ψηφοφορία υπήρξαν δύο άκυρα και τέσσερα λευκά για την εκλογή του προέδρου.  Για την εκλογή αντιπροέδρου υπήρξαν δύο άκυρα και ένα λευκό. Για την εκλογή της κυρίας Σάσας Τοτονιδου υπήρξαν δύο άκυρα.

Να σημειωθεί ότι η παράταξη της κυρίας Αννέτας Γραμμένου δεν πρότεινε κάποιο πρόσωπο.

Ο Παναγιώτης Βακόπουλος ασκεί δικαστηριακή αλλά και συμβουλευτική δικηγορία, εστιάζοντας στους τομείς του αστικού, εμπορικού και εργατικού δικαίου, παρέχοντας, σε σταθερή βάση, νομική συμβουλή σε μεγάλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου τροφίμων, με δραστηριότητα στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και σε ενώσεις υπαλλήλων στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις. Διαθέτει ενεργή επαφή με το χώρο των Μέσων Ενημέρωσης και της διαφήμισης. Έχει συγκεντρώσει μεγάλη εμπειρία σε ζητήματα πολεοδομικής φύσης. Εκπροσωπεί ιδιώτες σε ευρύ φάσμα της νομικής πρακτικής.

Το έτος 2008, συντέλεσε ως ιδρυτικό μέλος, στη γέννηση του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων, ενός από τους σημαντικότερους και πιο δραστήριους επιστημονικούς φορείς της Χώρας.Ο Οργανισμός είναι Μέλος της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Ο.Η.Ε. (UN Academic Impact) και κατέχει Ειδική Συμβουλευτική Ιδιότητα στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του Ο.Η.Ε. (ECOSOC – UN), μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Διεθνή Συμμαχία για την Ευθύνη Προστασίας (ICRtoP). Αποτελεί μέλος του Διεθνούς Δικτύου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Παιδιών.

Στον ελεύθερό του χρόνο είναι μανιώδης αναγνώστης, συνήθεια που κουβαλάει μαζί του από παιδί, ενώ συνάμα λατρεύει τις εξορμήσεις στη φύση και τα δυναμικά σπορ, με ιδιαίτερη αδυναμία στα σπορ ποταμού.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Τζέλη, δικηγόρο, από το 2014.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here