«Και τα όνειρα μια μέρα, θα πάρουν εκδίκηση». Οδυσσέας Ελύτης Ο Κωνσταντίνος είναι ένας οργισμένος εσωστρεφής έφηβος, που ζει σε μια οικογένεια που έχει πληγεί από την οικονομική κρίση. Η γνωριμία του με μια ομάδα «περιθωριακών» συμμαθητών του, θα του αλλάξει τη ζωή. Θα του μάθουν πώς είναι να «ταξιδεύει» κανείς και να ονειρεύεται. Μια εμπειρία που θα του αλλάξει τη ζωή. Σύντομα, όμως, θα μάθει πως τα «ονειρικά» του ταξίδια, εκτός από όμορφα, μπορούν να γίνουν και πολύ επικίνδυνα. Μπορούν να γίνουν εφιάλτες…
Γεννημένος το 1975 στο St. Louis των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι λάτρης του παράξενου, του μεταφυσικού και των ιστοριών τρόμου.
Ο «Γητευτής Ονείρων» είναι το δεύτερό του μυθιστόρημα (Μικρά Ένοχα Μυστικά, 2018), ενώ διηγήματά του έχουν διακριθεί και δημοσιευθεί σε συλλογικές εκδόσεις. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών και αγαπημένη του ασχολία, εκτός από το διάβασμα, είναι η αρχιτεκτονική ονειρικών τοπίων στο χαρτί.
Παντρεμένος με μια γυναίκα που μπορεί και ανέχεται τα φανταστικά του ταξίδια και με δυο υπέροχα αγόρια, ζει τα τελευταία χρόνια στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here