Πήρε ως αμοιβή για το καλό της παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Άργους Ορεστικού τη νίκη με σκορ 0-7 κόντρα στον Παναργειακό

Έχοντας συμπληρώσει ο Μέγας Αλέξανδρος αισίως δύο εβδομάδες προετοιμασίας, ή, καλύτερα, είκοσι πέντε δυνατών προπονήσεων, καιρός ήταν να δώσει και το πρώτο του φιλικό «τεστ», προκειμένου να διαπιστωθεί από τον προπονητή του Θόδωρο Βόλτση ο βαθμός αφομοίωσης από πλευράς των παικτών του σε όσα στοιχεία προσπαθεί να βάλει στον τρόπο ανάπτυξής τους στον αγωνιστικό χώρο.

Και, τελικά, το πρώτο δείγμα του πρωταθλητή της Ε.Π.Σ.Κ. της σεζόν 2017-18, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, ήταν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, αναμφίβολα, θετικό, μιας και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο, καθώς η στάση του στο χορτάρι του Δ.Α.Κ. Άργους Ορεστικού- πέραν της ορθής ανάπτυξής του πάνω σε αυτό- ήταν και άκρως δημιουργική, εξού, άλλωστε, και το σκορ 0-7, που τα… λέει όλα.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δύο ομάδες είχαν και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα να αντιμετωπίσουν από τραυματισμούς, επηρεάζοντας, όμως, κατά τι περισσότερο τους «κοκκινόμαυρους» του Βαγγέλη Σιώμου, οι οποίοι, αλήθεια είναι, πως δεν μπόρεσαν να βρουν τρόπο να σταματήσουν την επιθετικότητα των φιλοξενούμενών τους, με αποτέλεσμα να υποχρεωθούν να δουν την εστία τους να «ματώνει» επτά φορές.

Τα γκολ του Μέγα Αλέξανδρου πέτυχαν οι: Χασάι το 0-1 στο 8’, Αντωνιάδης Γουίλιαμ το 0-2 στο 17’, Λαδάς το 0-3 στο 25’, Μηλιάτης στο 45’ το 0-4, που ήταν και σκορ του α’ ημιχρόνου, Καρανάσιος το 0-5 στο 52’ και Παπαθανασίου το 0-6 και 0-7 (πέναλτι) στο 66’ και 77’, αντίστοιχα.

Σχετικά, τώρα, με τις απουσίες των δύο ομάδων, αυτές αφορούσαν από πλευράς Παναργειακού τους: Ιωαννίδη, Κοσμίδη, Τσαμτσάκη, Φυτανίδη και Βακόπουλο, ενώ για τον Μέγα Αλέξανδρο δεν αγωνίστηκαν οι: Παπαδόπουλος, Νικολόπουλος, Κράτσιος Χ. και Καπράλος.

Τέλος, αξίζει να γίνει γνωστό, ότι την Τετάρτη 22 Αυγούστου, η ομάδα της Καλλιθέας θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο της ίδιας με αυτήν κατηγορίας, τη Μελίτη συγκεκριμένα, στο Ο.Α.Κ.Α. Καστοριάς.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Σιώμος, Μπίζογλου, Τσιάτσος, Σιδηρόπουλος, Δινάδης, Χότζα Π., Αγγέλκος, Τσιγαρίδας, Βρέστα, Μήλιος Π., Χαραλαμπίδης, ενώ έπαιξαν και οι: Μήλιος Χ., Κυδωνάκης, Αϊραντζής, Μπαράκης, Παππάς και Χότζα Μ.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Σίσκος, Τάσιος, Τσόπρας, Λαδάς, Μήνος, Γκέγκας, Μηλιάτης, Αντωνιάδης Κ., Χασάι, Αντωνιάδης Γ., Σαλβαρίνας, ενώ έπαιξαν και οι: Καρανάσιος, Αποστολίδης, Ευαγγέλου Ε., Λουδοβάρης, Στεργίου, Ηλίας, Κράτσιος και Παπαθανασίου

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here