Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου 2019 στην οδό 11ης Οκτωβρίου με Πατριάρχου Φωτίου στην Κοζάνη, όταν έπεσε η πινακίδα τράπεζας που βρίσκεται στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, λίγο μετά τις 10:00, από τον σφοδρό αέρα που επικρατούσε τη στιγμή εκείνη, έπεσε η πινακίδα που βρίσκεται παραπλεύρως της τράπεζας Πειραιώς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση, δεδομένου ότι τη στιγμή που συνέβη το περιστατικό, ήταν ώρα αιχμής και στον συγκεκριμένο δρόμο κινούνταν πεζοί και οχήματα.

Στην προσπάθεια του ηλικιωμένος άντρας να αποφύγει την πινακίδα την ώρα της πτώσης, τον πάτησε διερχόμενο αυτοκίνητο στο πόδι, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να βρεθεί πεσμένος στο έδαφος, ενώ αρκετός κόσμος που βρισκόταν στο σημείο προσφέρθηκε να τον βοηθήσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν φαίνεται να προκύπτει ο σοβαρός τραυματισμός του ηλικιωμένου άντρα .

Για καλή τύχη όλων, από την πτώση της πινακίδας δεν υπήρξε τραυματισμός διερχόμενου πεζού αφού το μεγαλύτερο μέρος της πινακίδας έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν στο σημείο, ενώ σίγουρα από θαύμα δεν υπήρξαν τα χειρότερα.

 

Πηγή: Kozanilife.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here