Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς:

Μετά από έκτακτο ΔΣ μέσω τηλεφώνου, η Διοίκηση του ΕΚΚ αποφάσισε την ακύρωση διεξαγωγής του Ετήσιου Απολογιστικού Συνεδρίου της.

Συνάδελφοι, ζούμε όλοι πρωτόγνωρες καταστάσεις. Τίποτα δεν μοιάζει με το χθες και όλα θα είναι διαφορετικά αύριο. Το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς όλες αυτές τις ημέρες με αίσθημα ευθύνης αλλά και με σεβασμό στις ανάγκες και στις ανησυχίες των συναδέλφων εργαζομένων προσπαθεί να είναι χρήσιμο σε πολλά επίπεδα.

Πρώτον: Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην απαράδεκτη ρύθμιση (Άρθρο 9 της Π.Ν.Π) που στρέφεται ευθέως κατά των εργαζομένων και υποβαθμίζει την εργασία, συντασσόμαστε με το σύνολο των Εργατικών κέντρων της Ελλάδος και τη ΓΣΕΕ και καλούμε την Κυβέρνηση να την αποσύρει άμεσα.

Δεύτερον: Ενημερωνόμαστε από την επίσημη ιστοσελίδα της ΓΣΕΕ και από την ειδική σελίδα και φόρμα ANTI-COVID-19 Ομάδα Πληροφόρησης και Υποστήριξης Εργαζομένων https://gsee.gr/?page_id=36762.

Τρίτον: Ενημερώνουμε ότι τα μισά σχεδόν μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου συνεχίζονται κανονικά με τη βοήθεια της τεχνολογίας μέσω τηλεδιασκέψεων και να πούμε ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και Ευχαριστώ στους καθηγητές.

Τέταρτον: Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους της χώρας, ιδιαίτερα ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό , όπως επίσης και τους εργαζόμενους σε τηλεπικοινωνίες, ηλεκτρική ενέργεια, σούπερ μάρκετ, Δήμους, ένστολους για την καθημερινή τους δύσκολη μάχη.

Επίσης ισχύουν τα τηλέφωνα επικοινωνίας με Πρόεδρο Μαλέα Γιώργο:6976970071 και Γ.Γραμματέα Παπανδρέου Αθανάσιο:6974595095 για οποιαδήποτε διευκρίνιση, ανησυχία, καταγγελία αφού τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά και την επόμενη εβδομάδα.

Συνάδελφοι Μένουμε σπίτι αλλά δεν κλεινόμαστε μέσα μας. Δεν χάνουμε την ανθρωπιά μας, την αίσθηση του συλλογικού. Να διατηρήσουμε την κοινή λογική και τον ορθό λόγο. Σε αυτή τη μάχη κανείς μας δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος του.

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΛΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                               ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here