Συνέντευξη στον Αντώνη Παραρά και τον ALPHA 94,7 παραχώρησε ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου.

Ο κ. Κεπαπτσόγλου μίλησε για το φυσικό αέριο και τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, λέγοντας πως: «Δεν μπορεί να βάζεις στο ίδιο τσουβάλι Καστοριά και Άργος Ορεστικό με Περδίκκα και  Πτολεμαΐδα που είναι σε προνηπιακό επίπεδο. Εμείς στο θέμα του φυσικού αερίου τελειώνουμε την Τριτοβάθμια και πάμε για μεταπτυχιακό! Είναι σαν να ξεκινάμε να χτίσουμε δύο ίδια σπίτια, εμείς έχουμε τις απαιτούμενες άδειες, κάναμε τα πάντα μέχρι και τα μπετά και οι άλλοι τώρα σκέφτονται να χτίσουν, σκέφτονται να αγοράσουν το οικόπεδο και θα πρέπει εμείς να περιμένουμε, να αγοράσουν αυτοί το οικόπεδο, να βγάλουν τις άδειες, να ρίξουν τα μπετά, για αρχίσουμε μετά, μαζί, να κάνουμε τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις».

Παράλληλα, εξήγησε για ποιο λόγο αρχίζουν διακοπές στην υδροδότηση για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές, ενώ παρουσίασε μια σειρά έργων για το 2020 που φτάνουν τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Τη συνέντευξη σχολίασε ο περιφερειακός σύμβουλος, Παναγιώτης Κώττας, λέγοντας πως «Η απόλυτη επιβεβαίωση από το Δήμαρχο Άργους Ορεστικού σε όσα λέω και γράφω όλο αυτό το διάστημα για το φυσικό αέριο, κινδυνεύοντας να χαρακτηριστώ γραφικός.
Θα επαναλάβω για άλλη μια φορά αυτό που πραγματικά πρεσβεύουμε.
Είμαστε συμπαραστάτες σε ότι καλό σχεδιάζεται για την περιοχή μας, θα είμαστε απέναντι σε ότι την υπονομεύει και της βάζει ταφόπλακα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here