Με μια σκληρή ανακοίνωση απαντούν οι, απλήρωτοι επί πέντε μήνες, εργαζομένοι στους  βρεφικούς σταθμούς στον αντιδήμαρχο Λάζαρο Ζήση, 

Η απάντηση των εργαζομένων των βρεφικών σταθμών:
«Ο κ. Λάζαρος Ζήσης, μετά την δήλωση του περί μοναστηρίων, θέλοντας να “κλέψει” για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις κοινοποιεί ΠΡΩΤΑ σε τοπικό site, την εξώδικη απάντηση -διαμαρτυρία-κλήση που ΘΑ αποσταλεί στους εργαζομένους…!!!

Φανταζόμαστε οτι αυτή η κίνηση γίνεται μέσα στα πλαίσια της καλής πίστης και στα χρηστά ήθη συμπεριφοράς…!!!!
Παρόλα αυτά δεν διευκρινίζει, ότι στην επικοινωνία που είχε με τις διευθύντριες των βρεφικών σταθμών, μίλησε για έναν μισθό, ο οποίος θα καταβληθεί στις 27-11-2017 ΕΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ…!!! ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΌΜΕΝΟΙ 2 ΣΤΙΣ 10-12-2017 ΠΑΛΙ ΕΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ…!!!.

Επίσης ενώ έχει δηλώσει ότι οι βρεφικοί σταθμοί είναι ελλειμματικοί κατά 200.000,00 ευρώ και πρέπει να δοθούν χρήματα από τον Δήμο, αυτοαναιρείται καθώς αυτή την στιγμή δηλώνει ότι η επιχείρηση είναι υγιής και ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων καλύπτεται απο την ΕΕΤΑΑ. Σημειώνουμε επίσης οτι τα χρήματα από την ΕΕΤΑΑ για Ιούνιο-Ιούλιο της περσινής χρονιάς έχουν έρθει, για τα οποία σκοπίμως δεν γίνεται λόγος!!!

Επιπλέον, δεν έχει γίνει ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ οτι η ευθύνη λειτουργίας των Βρεφικών Σταθμών είναι πρωτίστως της επιχείρησης και του Δήμου και κατόπιν των εργαζομένων. Εάν λοιπόν, οι τοπικοί άρχοντες ΘΕΛΟΥΝ να δοθεί λύση μπορούν, την Δευτέρα στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο αντι για 50.000,00, να αυξήσουν το ποσό ώστε να αρκεί για τουλάχιστον 3 μισθούς και τους 2 απο την ΕΕΤΑΑ και να ορίσουν νέο Δημοτικό Συμβούλιο με σκοπό την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ του θέματος.Καθώς ως εργαζομενοι δεν θέλουμε ΠΑΛΙ σ΄έναν χρόνο, και οι γονείς και εμείς να βρισκόμαστε στην ίδια θέση.

Πραγματικά ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι, λυπομάστε πολύ καθώς η όλη διαδικασία, όπως αποδεικνύεται, έχει ως μόνο σκοπό να μας φέρει αντιμέτωπους με τους γονείς και όχι στην οριστική επίλυση του θέματος. Παρόλο που εμείς οι εργαζόμενοι έχουμε δείξει εμπράκτως τον σεβασμό μας προς τους γονείς και κυρίως στα παιδιά μας, θέτοντας υπόψιν το θέμα στους αρμοδίους εδώ και 1 χρόνο!!! και δίνοντας επιπλέον άλλον 1 μήνα περιθώριο πριν προβούμε στην έσχατη λύση.

Τέλος, μπορούν, οι αρμόδιοι, να δείξουν και οι ίδιοι εμπράκτως τον σεβασμό προς τους γονείς και τα παιδιά κάνοντας μια γενναιόδωρη χειρονομία, στα πλαίσια “της υπομονής, της ανεκτικότητας, και των αλληλέγγυων συναισθημάτων” μένοντας απλήρωτοι ΜΟΝΟΝ για 1 μήνα…!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here