Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. – Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ένωσής μας, με ομιλητές τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Ανδρέα Κονάνο και τους εξαίρετους ιατρούς κ.κ. Άννα Κάτσακα και Αλέξανδρο Παπασταύρου, στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής ΝΔ Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο αιδεσιμότατος π. Λεωνίδας Μπάρδος, ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς , η Αντιδήμαρχος Άργους Ορεστικού κα Ντίνα Σταυροπούλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτης Βακόπουλος, ο Στρατηγός ε.α Γρηγόριος Γρηγοριάδης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΑΡ.) Αρχισμηνίας Ευάγγελος Κουτρουφίνης.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ ευχαριστεί θερμά τους ομιλητές για τη συμμετοχή τους στην ενημερωτική εκδήλωση μας, τον Δήμο Άργους Ορεστικού για τη διάθεση του χώρου και την αμέριστη συμπαράσταση του, καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σαςΕ.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σαςΕ.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σαςΕ.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here