Η κ. Ολ. Τελιγιορίδου πρ. Υφυπουργός και <Δυτικομακεδονάρχης>, της απελθούσης και καταδικασθείσης στη συνείδηση των πολιτών λόγω της καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποίησε πέντε (δήθεν)απώλειες της Καστοριάς τους 6 μήνες! της Ν.Δ για να δικαιολογήσει τα πολλά της {κροκοδείλια}δάκρυα.

Περιττεύει να αναφερθώ στα ανύπαρκτα,γιατί ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει,《πολιτική αυταπάτη》, 《λεφτά υπάρχουν》,《 με ένα νόμο και ένα άρθρο σκίσιμο των μνημονίων》κ.λ.π, δηλ. ΨΕΜΜΑΤΑ-ΨΕΜΜΑΤΑ. Και για την [ταμπακιέρα].

Η υποκρισία και τα πολλά δάκρυα δεν φθάνουν για να γεμίσει η πισίνα του ΚΕΦΙΑΠ που δεν λειτούργησε ΠΟΤΕ!!Η 24ωρη από 18/6!!λειτουργία του Θεραπευτηρίου με την συνδρομή των συμβασιούχων του παραϊατρικού προσωπικού και την από τηλεφώνου!ιατρική κάλυψη θα αναβαθμιστεί όπως αξίζει σε μία ευρωπαϊκή χώρα και όπως οραματιζόταν ο αείμνηστος μεγάλος ευεργέτης ιατρός Μιχαήλ Ζάχος.

Συνιστώ σε όλους υπομονή.Το δικαίωμα στην εργασία όχι απλώς είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο αλλά για μένα ιερό.Και για αυτούς όμως που πρόλαβαν να συνάψουν μία σύμβαση αλλά και για αυτούς που…περιμένουν.

Η πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ φέρνει έμπρακτα θετικά αποτελέσματα και για την δεινά χειμαζόμενη και πολύπαθη περιοχή μας.

Ζήσης Τζηκαλάγιας

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here