Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσει περιοδείες σε υπηρεσίες της περιφέρειάς μας με σκοπό, την συζήτηση – ενημέρωση σχετικά με τις διατάξεις του νομοσχεδίου για την Αναδιάρθρωση και Αναδιοργάνωση της Πολιτικής Προστασίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά και την οργάνωση του αγώνα ώστε αυτό το νομοσχέδιο να μείνει στα χαρτιά!!

Θεωρούμε ότι τα όσα μέχρι σήμερα διαμηνύονται ως θέσεις για το σχετικό σχέδιο νόμου από διάφορες Ενώσεις, συμπεριλαμβανομένης και της Ένωσης Υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και από την Ομοσπονδίας μας, έχουν σκοπό την συγκάλυψη και τον αποπροσανατολισμό από τις δυσμενείς αλλαγές που επιφέρει, προκειμένου να περάσει στα μαλακά χωρίς αντιδράσεις. Οι αλλαγές που επιφυλάσσουν για μας τους πυροσβέστες υπόσχονται ένα αβέβαιο μέλλον αφού καταργούνται και τα τελευταία εργασιακά δικαιώματα που έχουν απομείνει, με αρνητικές συνέπειες για την οικογενειακή και υπηρεσιακή μας ζωή. Τις συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές θα τις πληρώσει πολύ ακριβά και ο λαός μας για πολλοστή φορά, με τα ίδια τραγικά αποτελέσματα τις μεγάλες καταστροφές σε περιουσίες, υποδομές, στο περιβάλλον, με τον κίνδυνο να υπάρξουν και πάλι νέα θύματα.

Με βάση τα παραπάνω σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στις συζητήσεις αυτές ανά υπηρεσία, για να ακούσετε όσα σκόπιμα δεν σας λένε!!

Πρόγραμμα περιοδειών:

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Π.Υ. Κοζάνης: Ω/09:45
Π.Υ. Πτολεμαΐδας: Ω/11:30
Π.Υ Φλώρινας: Ω/13:00
Π.Υ. Καστοριάς: Ω/18:00
Π.Υ. Γρεβενών: Ω/20:00

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Π.Κ. Δεσκάτης: Ω/09:30
Π.Κ. Σερβίων: Ω/11:30
Π.Κ. Νεάπολης: Ω/13:30
Π.Κ. Άργους Ορεστικού: Ω/18:00
Π.Κ. Νεστορίου: Ω/20:00

prlogos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here