Μετά τη σύγκρουση ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προβούν σε μία σύλληψη – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπορίου ναρκωτικών

Σκηνικό βγαλμένο από αστυνομική ταινία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη στον δρόμο Κοζάνης-Πτολεμαΐδας, στο ύψος του Μαυροδεντρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το kozanimedia.gr, περί τη 1 το πρωί ΙΧ μάρκας Mercedes με πινακίδες Βουλγαρίας, κάτω από άγνωστες συνθήκες, συγκρούστηκε τυχαία επάνω σε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Πτολεμαΐδας που κινούνταν στο ρεύμα προς Κοζάνη.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση των δυο οχημάτων, από την οποία δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, οι επιβάτες του ΙΧ το εγκατέλειψαν τρέχοντας.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και σε λίγα λεπτά στην περιοχή έφτασαν περιπολικά από το ΑΤ Πτολεμαΐδας, άντρες της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, αλλά και ομάδα ΔΙΑΣ από την Κοζάνη, που «χτένισαν» κυριολεκτικά μέσα στη νύχτα την περιοχή, μπαίνοντας και μέσα στο ορυχείο Νοτίου Πεδίου.

Αποτέλεσμα των νυχτερινών ερευνών ήταν η σύλληψη ενός νέου σχετικά άντρα, με καταγωγή από τη Συρία, ο οποίος είχε καταφύγει μέσα στα ορυχεία και συνελήφθη και με τη συνδρομή των αντρών της ασφάλειας του Νοτίου Πεδίου.

Μέχρι στιγμής δεν είχε εντοπιστεί άλλος επιβάτης, με τα πρώτα στοιχεία των αστυνομικών αρχών, πάντως, να πιθανολογούν την ύπαρξη τουλάχιστον ενός ακόμη ατόμου στο όχημα, ενώ υπάρχει σοβαρότατη υπόνοια για σχέση με εμπόριο ναρκωτικών.

Περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες, με την επίσημη ανακοίνωση και της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.

Πηγή: kozanimedia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here