Την μείωση κατά 20% των μη ορεινών δήμων (Καστοριάς, Άργους Ορεστικού) την έχεις ψηφίσει κ. Τζηκαλάγια

Η βουλευτής κ. Τελιγιορίδου μαζί με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ, ζήτησαν δημόσια να μην εφαρμοστεί και να αλλάξει η διάταξη της ΝΔ που χώριζε την Α ζώνη σε ορεινούς και μη ορεινούς Δήμους. Σύμφωνα με την διάταξη αυτή η Καστοριά το Αργος Ορεστικό και όλα τα μη ορεινά χωριά θα πάρουν20% λιγότερη ενίσχυση από το επίδομα θέρμανσης.

Θα περίμενε κανείς από τον κ. Τζηκαλάγια στο θέμα αυτό να συμφωνήσει με την κ. Τελιγιορίδου και να ζητήσει την αλλαγή αυτής της επαίσχυντης διάταξης και όχι να κάνει πως δεν γνωρίζει.

Η διάταξη αυτή ισχύει ακόμα και σήμερα, μέχρι να έρθει στην Βουλή νέα διάταξη! Η Ν.Δ. μαζί και ο κ. Τζηκαλάγιας την έχουν ψηφίσει από τον Νοέμβριο του 2019! Τώρα τι ψεύδη διαδίδαμε εμείς για κάτι που έχει ψηφίσει  στη Βουλή ο κ. Τζηκαλάγιας, αυτό είναι προς διερεύνηση , αλλά όχι από την κ. Τελιγιορίδου.

Ο κ. Τζηκαλάγιας λέει συνειδητά ψέματα λέγοντας ότι δεν ισχύει η μείωση του 20% , όταν την έχει ψηφίσει ήδη και με τα δύο χέρια. ( επισυνάπτεται ΦΕΚ 4216- 19 Νοεμβρίου 2019).  Εκτός αν δεν ξέρει και δεν διαβάζει τι ψηφίζει επηρεαζόμενος από τους «αδιάβαστους» νεοεισερχόμενους, από το «καλό ΠΑΣΟΚ» όπως λέει στο κόμμα του υπουργούς.

Όσο αφορά το Μακεδονικό πάλι ο κ. Τζηκαλάγιας  λέει ψέματα.

Προεκλογικά στην κεντρική ομιλία του στις 1 Ιουλίου 2019,(Υπάρχει video, μην το διαψεύσει κι αυτό, μπορούμε αν δεν το έχει να του το στείλουμε) ζητούσε δημοψήφισμα για το Μακεδονικό. Το ζήτησε από την ώρα που έγινε βουλευτής; Αν ναι από ποιόν και τι απάντηση πήρε;

 Στις 7 Αυγούστου του 2019 έλεγε στην Βουλή ότι δεν θα τους αποκαλέσει ποτέ Βόρεια Μακεδονία. Τι άλλαξε από τότε;  Τον στρίμωξε το κόμμα του η ΝΔ; (Επισυνάπτεται Βίντεο).

Τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέθεσε  πρόταση μομφής κατά του κ. Σταικούρα με αφορμή το νομοσχέδιο που καταργεί την προστασία της πρώτης κατοικίας και οι έλληνες πολίτες χάνουν τα σπίτια τους. Την ίδια στιγμή που οι τράπεζες επί ΝΔ χαρίζουν σε ιδιοκτήτες καζίνο και εφοπλιστές δισεκατομμύρια. Με αυτό το νομοσχέδιο η ΝΔ στηρίζει τους μεγαλομπαταχτήδες , γιατί σε αυτούς ανήκει και η ίδια με τα 250 εκ. ευρώ που χρωστάει και επιδιώκουν αυτά που θα χαρίσουν οι Τράπεζες στην ίδια και στους εφοπλιστές φίλους της , να τα ξαναπληρώσει ο απλός ελληνικός λαός.

Η ΝΔ στηρίζει αυτές τις πολιτικές , για εμάς στον ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ είναι απαράδεκτες και θα δώσουμε την μάχη για να μην περάσουν.

Γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here