Το μήνυμα του Νίκου Μπόραβου για την τοποθέτησή του στο προεδρείο της ΔΗΜΤΕ Καστοριάς:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γραμματέα Οργανωτικού- Αν. Γραμματέα Π.Ε. – Διευθυντή Γραφείου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Στυλιανού Κονταδάκη ο οποίος με την αριθ. Πρωτ. 371/14-6-2020 απόφαση του με όρισε πρόεδρο ΔΗΜ.Τ.Ε Καστοριάς. Έχω επίγνωση της άκρως τιμητικής θέσης και με γνώμονα τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η περιοχή μας, με ευθύνη θα συστρατευτώ τόσο στο πλευρό του προέδρου της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς κ. Βελλίδη όσο και του προέδρου και πρωθυπουργού της χώρα κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για το καλό του τόπου μας.

Νίκος Μπόραβος.

Να υπενθυμίσουμε ότι συγκροτήθηκαν οι ΔΗΜ.Τ.Ε Καστοριάς και ΔΗΜ.Τ.Ε Ορεστίδος

Η ανακοίνωση της ΝΔ Καστοριάς

Σας ενημερώνουμε ότι για την εύρυθμη λειτουργία της κομματικής οργάνωσης της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς και σύμφωνα με την Αριθμό Πρωτ. 371/ 14-6-2020 Απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού- Αν. Γραμματέα Π.Ε. – Διευθυντή Γραφείου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Στυλιανού Κονταδάκη, αποφασίστηκε η συγκρότηση των ΔΗΜ.Τ.Ε Καστοριάς και ΔΗΜ.Τ.Ε Ορεστίδος.

Με την ίδια απόφαση ορίζονται ως Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ε Καστοριάς ο κ. Νικόλαος Μπόραβος και ως πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ε Ορεστίδος ο κ. Θωμάς Παπαδόπουλος .

Αντίστοιχα ως μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε Καστοριάς ορίζονται οι κ. Γεώργιος Τσαδήλας ,κ. Κωνσταντίνος Μπόραβος, κα. Ελένη Γιαννοπούλου, κα. Ελένη Τσούκα , κα. Κλεάνθη Κοντονάσιου, κα. Σταματία Παπαγεωργίου, κ. Χρήστος Πετρίδης, ο κ. Μιχαήλ Μέλλιος και η κα. Συμέλα Αμανατίδου ενώ ως μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε Ορεστιδος οι κ. Διαμαντής Αδάμ, κ. Μηνάς Γκαλίτσας, κ. Πηνελόπη Ζιόκαρη, κ. Χρύσα Ζιώγα, κ. Αποστόλης Κιόρας, κ. Κωνσταντίνος Μήτικας, κα. Αλεξάνδρα Μουσουλή, κ. Δημήτριος Παπατζίμος και η κα. Ησαΐα Τοτονίδου .

Για την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας

(Δ.Ε.Ε.Π.) Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς

Ο Πρόεδρος

Βελλίδης Βασίλειος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here