«Νόμο – ντροπή» χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για την Παιδείας που ψηφίσθηκε επί της αρχής σήμερα,στην ολομέλεια της Βουλής, η ΟΝΝΕΔ επισημαίνοντας πως ««είναι ένας νόμος που θεσμοθετεί όλες τις ιδεοληψίες που διαχρονικά πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ σήμερα ψηφίσθηκε: «Κατάργηση στην πράξη της τεχνικής εκπαίδευσης. Πτυχία χωρίς αντίκρισμα. Διάλυση της Νομικής Κομοτηνής, μιας σχολής – πρότυπο που λειτουργεί σε εθνικά ευαίσθητη περιοχή. Ίδρυση σχολών – φάντασμα μέσα στη νύχτα για να κάνουν ρουσφέτια οι τοπικοί βουλευτές. Απορύθμιση του Λυκείου. Υποβάθμιση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Μαθητές με λιγότερες γνώσεις, χωρίς καλλιέργεια της κριτικής ικανότητας»,

Εν συνεχεία αναφέρει ότι «είναι ένας νόμος που θεσμοθετεί όλες τις ιδεοληψίες που διαχρονικά πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία: Διάλυση, εξίσωση όλων προς τα κάτω, νομιμοποίηση της βίας, δημιουργία πολιτών εξαρτημένων από το κομματικό κράτος»

Και καταλήγει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύεται μια Παιδεία που θα αναπαράγει τον εαυτό του: Ημιμάθεια, χυδαιότητα, ακραίες συμπεριφορές. Ο νόμος Γαβρόγλου υπηρετεί αυτό το όνειρο, γι’ αυτό και είναι για τα σκουπίδια. Και εκεί ακριβώς θα τον στείλουν οι πολίτες με την ψήφο τους: Στα σκουπίδια».

naftemporiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here