Καθώς  οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν, έχουμε την κατάλληλη ευκαιρία να βοηθήσουμε τα καταστήματα της περιοχής μας. Δεν είναι τυχαίο πως ενώ μπορεί να ψάχνεις σε πολυκαταστήματα των μεγαλουπόλεων διάφορα πράγματα και να μην τα βρίσκεις, αν κάνεις μια μικρή βόλτα στα μαγαζιά της γειτονιάς σου θα ανακαλύψεις ό,τι έψαχνες , εύκολα, γρήγορα αλλά και οικονομικά. Στηρίζοντας τα τοπικά καταστήματα, βοηθάμε όλοι να τονωθεί η εμπορική κίνηση που η πόλη μας την έχει ανάγκη όσο τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή.

Στηρίζω την τοπική αγορά και στις γιορτές!

Σ’ αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο, είναι σημαντικό κάθε επιλογή μας να μην ρίχνει νερό στο «μύλο» της κρίσης και της ύφεσης.

Είναι σημαντικό με κάθε τρόπο να στηρίζουμε την ντόπια κοινωνία και οικονομία είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και ως καταναλωτικό κοινό. Διότι η μικρή επιχείρηση ήταν και είναι η ραχοκοκαλιά της τοπικής και ελληνικής οικονομίας.

Ας μην ξεχνάμε ότι επιλέγοντας να ψωνίζουμε από την αγορά της Καστοριάς επιτυγχάνουμε: την στήριξη της επιχειρηματικότητας, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων μας και κυρίως προστατεύουμε, εκτός από τους ίδιους τους επιχειρηματίες, τους ιδιωτικούς υπαλλήλους να έχουν δουλειά στον τόπο τους.

Πρέπει να σκεφτόμαστε έξυπνα. Να αποκτήσουμε συνείδηση υπέρ της τοπικής επιχειρηματικότητας. Υπέρ των τοπικών καταστημάτων.

Το άνοιγμα ενός μαγαζιού δίνει «πνοή» στην πόλη μας, αντίθετα το λουκέτο θυμίζει μια νεκρή και μίζερη αγορά, που κανείς δεν θέλει να περπατά πάνω στα συντρίμμια της.

Η Καστοριά ευτύχησε να έχει μια αγορά πλούσια σε είδη και ποιότητα, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα καταστήματα μεγάλων πόλεων. Η επιχείρηση και ο καταναλωτής είναι σαν δυο χέρια ενωμένα που ενώνουν τις δυνάμεις τους και ενισχύουν την τοπική αγορά.

Και στις γιορτές κάνουμε τις αγορές μας στα τοπικά καταστήματα: «Ζω στην Καστοριά…αγοράΖΩ και στηρίΖΩ»

Είναι σημαντικό το παραπάνω μήνυμα να κερδίζει συνεχώς έδαφος στη συνείδηση αλλά και στην καθημερινή μας ζωή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here