Η Χρύσα Κοσμίδου είναι κόρη του αείμνηστου  Πολιτικού Μηχανικού Κοσμά Κοσμίδη και της συντ.  Eφοριακού Νανάς Ντέλη. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας. Από το 2008 ασχολείται επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία, ξεκινώντας από περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης.

Σε τοπικό επίπεδο, έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες της Π.Ε. Καστοριάς Ορεστίς, Σέντρα, Πρωτοσέλιδο και  πλέον αρθρογραφεί στην καθημερινή εφημερίδα Ορίζοντες.

Από τον Σεπτέμβρη του 2017 εργάζεται ως Εκπρόσωπος Τύπου και Επικοινωνίας στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων που αφορούν στο κοινωνικό σύνολο και έχει συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα Νέων σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Έντονη ήταν η παρουσία της και σε  εθελοντικές δράσεις της Π.Ε. Καστοριάς.

Το 2009 βραβεύτηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για την κοινωνική της προσφορά.

Είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντολογικού συλλόγου ΣΜΙΞΗ.

«Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης μου, δεν ήταν τυχαία. Εδώ και πολλά χρόνια ήθελα να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Η σκέψη αυτή ωρίμασε και εκδηλώθηκε με τη συμμετοχή μου ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 με τον Συνδυασμό του κ. Κεπαπτσόγλου.  Αγαπώ την πόλη μου και θέλω να είμαι παρούσα ψύχη τε και σώματι στα ζητήματα που απασχολούν τους συνδημότες μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here