Η Νεανική Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου ” Η Ορεστίς ” Άργους Ορεστικού, στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών και Ορχηστρών το διήμερο 15 – 16 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Η Νεανική Χορωδία της ” Ορεστίδος” συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, υπό την διδασκαλία και διεύθυνση της Μαέστρου Αργυρώ Χαραλάμπους, εμφανίστηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών και Ορχηστρών.
Η Νεανική Χορωδία του Μ.Σ ” Η Ορεστίς” Άργους Ορεστικού ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2017 Έλαβε μέρος στις καθιερωμένες Χριστουγεννιάτικες συναυλίες του Συλλόγου, αποσπώντας τον έπαινο του κοινού για την απόδοση της. Συμμετείχε σε Χορωδιακές συναντήσεις Νεανικών Χορωδιών στην Πτολεμαΐδα, στα Φάρσαλα, στον Βελβεντό και στην Καστοριά. Επίσης τον Απρίλιο του 2019 έλαβε μέρος στην 1η Συνάντηση Νεανικών Χορωδιών Άργους Ορεστικού.
Ήταν άλλη μία θαυμάσια παράσταση του Νεανικού Χορωδιακού συνόλου της Ορεστίδος, αποτέλεσμα της συστηματικής εργασίας που γίνεται στο τμήμα από την Μαέστρο Αργυρώ Χαραλάμπους. Το πρόγραμμα που παρουσίασε ήταν το ακόλουθο:
Voir sur ton chemin (Bruno Coulais)
– Οι κύκνοι. Συνθέτης (Μάνος Χατζηδάκης)
-I like the flowers .
Την διεύθυνση της Χορωδίας είχε η Μαέστρος Αργυρώ Χαραλάμπους και στο πιάνο συνόδευσε η Παρασκευή Παλαπαϊδου
Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος του ALPHA Βίκυ Χατζη και τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Βορείου Ελλάδος κ. Καράογλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here