fbpx
12 C
Kastoria, GR
Thursday, 2 May, 2024.
Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ελλάδα Θρίλερ στο Πάπιγκο γυρίζει το Μπόλιγουντ!

Θρίλερ στο Πάπιγκο γυρίζει το Μπόλιγουντ!

Τον περασμένο Οκτώβριο περισσότεροι από 200 Ινδοί ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές και προσωπικό παραγωγής βρέθηκαν στη Νάξο για τα γυρίσματα της μπολιγουντιανής παραγωγής «Tiger Zinda Hai». Το Μπόλιγουντ, όπως συνηθίζεται να αποκαλείται η ινδική κινηματογραφική βιομηχανία έχει ανακαλύψει εδώ και χρόνια τα ελληνικά νησιά και έχει κάνει γυρίσματα, μεταξύ άλλων, στην Κρήτη, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Τώρα ήρθε η σειρά της Ηπείρου, με την ταινία τρόμου «Mushkil» να γυρίζεται αυτές τις ημέρες σε Πάπιγκο και Ζαγοροχώρια, για να ακολουθήσουν τα Σύβοτα, η Πάτρα και η Αθήνα. Η ομάδα παραγωγής των 45 ατόμων (λίγοι για τα μέτρα του Μπόλιγουντ, καθώς η ταινία όπως φαίνεται δεν θα περιλαμβάνει… χορευτικά με δεκάδες κομπάρσους) θα παραμείνει στη χώρα μας για έναν μήνα.

Οι ηθοποιοί Κουνάλ Ρόι Καπούρ,  Σάφακ Ναζ, Αρτσένα Σαστρί, Νάζια Χουσεΐν και ο παραγωγός Ραβίντερ Ντάρια στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

«Το Πάπιγκο έχει μια μαγική ατμόσφαιρα που θέλω να περάσω μέσα στην ταινία» δήλωσε ο φημισμένος Ινδός παραγωγός Ραβίντερ Ντάρια στην ιστοσελίδα EpirusPost. Εκεί βρίσκεται ο πρωταγωνιστής της ταινίας Κουνάλ Ρόι Καπούρ και οι νεαρές ηθοποιοί Νάζια Χουσεΐν, Αρτσένα Σαστρί και Σάφακ Ναζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Accessibility
Verified by MonsterInsights