«Πρέπει αφυπνιστούμε και να κινητοποιηθούμε όλοι μαζί ώστε η Καστοριά να καταστεί προορισμός τεσσάρων εποχών. Προορισμός αλησμόνητος για τους επισκέπτες».

Αυτό τονίστηκε στην εκδήλωση με θέμα: « Καστοριά και Τουρισμός» που διοργάνωσε το απόγευμα, ο ιατρός – πρώην βουλευτής Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας.

Σκοπός της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο HOTEL TSAMIS παρουσία τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου, ήταν όπως ανέφερε ο κ. Τζηκαλάγιας: «Να αναζητηθούν εναλλακτικοί δρόμοι προοπτικής για τον τόπο μας».

Ομιλητές ήταν ο καθηγητής Αρχιτεκτονικής του Α.Π.Θ Πάνος Τσολάκης, ο οδηγός εναλλακτικών δραστηριοτήτων και πιστοποιημένος διασώστης Γιώργος Πισμίρης και ο οικονομολόγος Κωνσταντίνος Δημητριάδης οι οποίοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την τουριστική ανάπτυξη της Καστοριάς.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Καστοριάς Ιορδάνης Μιχαηλίδης, ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστιάσεως και Αναψυχής Καστοριάς Πέτρος Ντούκας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς Σπύρος Μυλωνάς.

Στην εκδήλωση είχε προσκληθεί να μιλήσει και η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ η οποία όμως λόγω ασθενείας, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Ε.Ψ. – Σ.Ι.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ fonikastorias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here