Με αποκλειστική είδηση ξεκίνησε πριν από λίγο το OPEN και το πρώτο κεντρικό δελτίο του με την Έλλη Στάη, σύμφωνα με την οποία οι δύο Έλληνες Στρατιωτικοί Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης θα περάσουν Στρατοδικείο.

Οι δύο Έλληνες Στρατιωτικοί, που ήταν κρατούμενοι στις τουρκικές φυλακές και απελευθερώθηκαν τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου, πρόκειται για να περάσουν από Στρατοδικείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού.

Αν και πολλοί πίστευαν πως η υπόθεση του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κουκλατζη θα έκλεινε με την ΕΔΕ, εντούτοις και σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN, οι δύο Έλληνες αξιωματικοί, πρόκειται να περάσουν από Στρατοδικείο μαζί περίπου με άλλα 10 άτομα, που σχετίζονται με την σύλληψη τους και την πολύμηνη φυλάκιση τους στις φυλακές της Αδνριανούπολής. Το OPEN κατά την μετάδοση της είδησης, επικαλέστηκε πηγές από το Ελληνικό Πεντάγωνο.

 

Σύμφωνα με το Open, το κατηγορτητήριο είναι βαρύ και απευθύνεται τόσο στους στρατιωτικούς όσο και στους ανωτέρους τους. Συνολικά δέκα πρόσωπα θα κληθούν να απολογηθούν εγγράφως και εν συνεχεία θα κληθούν για συμπληρωματικές εξηγήσεις. Δείτε το ρεπορτάζ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here