Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς υπό τη νέα σύνθεση της με μοναδικό θέμα τη συγκρότηση του διοικητικού  συμβουλίου της Οργάνωσης βάσει της παραγράφου 3 του άρθρου 12 του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.  

Με βάση τις οικονομικές – κοινωνικές συνθήκες και την ιδιαιτερότητα της Περιφερειακής μας Ενότητας κατόπιν εισήγησης του Προέδρου και με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού ανατέθηκαν καθήκοντα και σε άλλα μέλη της Οργάνωσης σε συγκεκριμένους τομείς. Η νέα σύνθεση της ΔΕΕΠ Καστοριάς  που διαμορφώνεται είναι η εξής :

Βελλίδης Βασίλειος Πρόεδρος

Ζγκάφας Αθανάσιος  Αντιπρόεδρος , Υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας και Υπεύθυνος Τομέα Γούνας

Ευαγγέλου Χριστίνα Γραμματέας

Κουράκλη Χαρίκλεια Ταμίας , Υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας Φύλων

Πανταζόπουλος Ιωάννης Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας, Υπεύθυνος Παιδείας και Υπεύθυνος Εργαζομένων Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα

Χαριζόπουλος Βίκτωρας Υπεύθυνος Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων και Υπεύθυνος Τομέα Τουρισμού

Ιωσηφίδου Άννα  Υπεύθυνη Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Μιχαηλίδης Ανδρέας Υπεύθυνος Τομέα Υγείας

Καραταγλίδης Χαράλαμπος Μέλος ΔΕΕΠ

Μπινιάκος Μιχαήλ Υπεύθυνος Αθλητισμού και Πολιτισμού

Ναβάκου Παρασκευή Υπεύθυνη Αγροτικών Φορέων

Κοσμίδου Μαρία Υπεύθυνη Ελλήνων της Διασποράς και Αναπληρώτρια Υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας Φύλων

Χρηστάκη Ειρήνη Υπεύθυνη Σχέσεων Κοινωνίας- Κόμματος και Υπεύθυνη Τομέα Ατόμων με Αναπηρία

Μπόραβος Νικόλαος Υπεύθυνος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Στην πρώτη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας ,η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ κα. Μαρία Νάτσιου, η Γενική Συντονίστρια του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Δυτικής Μακεδονίας – Πολιτευτής κα. Αγνή Κανδύλη, ο Γενικός Συντονιστής Οργανώσεων της ΝΔ στη Δυτική Μακεδονία κ. Στέργιος Αδάμ, , η Σύνδεσμος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών ΝΔ της ΠΕ Καστοριάς κα. Κωνσταντίνα Τογκαρίδου, η Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Καστοριάς κα. Μαρία Κυριλλίδου, ο Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Άργους Ορεστικού κ. Θωμάς Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Νεστορίου κ. Σάββας Εμετζίδης και ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Καστοριάς κ. Χαρίλαος Ράπης . Ευχετήριες επιστολές για καλή αρχή απέστειλαν η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα. Μαρία Αντωνίου, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Βορείου Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Φωτίου, το μέλος της Οργάνωσης κ. Χαράλαμπος Καραταγλίδης και η Υπεύθυνη Ελλήνων της Διασποράς και Αναπληρώτρια Υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας Φύλων κα. Μαρία Κοσμίδου που λόγω υποχρεώσεων δεν παρέστησαν στην συνεδρίαση.

 Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Καστοριάς αφού αναφέρθηκε στην θετική μέχρι σήμερα πορεία της ΔΕΕΠ, απευθυνόμενος προς τα Μέλη της, επεσήμανε πως υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός με συγκεκριμένες προτεραιότητες για την περιοχή μας σε όλους τους τομείς. Αυτόν τον σχεδιασμό θα τον υποστηρίξουμε να υλοποιηθεί, εμπλουτίζοντας τον με νέες προτάσεις με μοναδικό στόχο μια καλύτερη ημέρα για την περιοχή μας αλλά και για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας που έχει την τύχη να έχει τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρόεδρο και Πρωθυπουργό της Χώρας. Έθεσε τους στόχους για την επόμενη περίοδο, τόνισε πως ήμαστε στρατιώτες σε αυτήν την προσπάθεια που καταβάλλεται από όλα τα κυβερνητικά στελέχη αλλά και όλα τα κομματικά μας στελέχη σε όλα τα επίπεδα, ανέφερε ότι θα εργαστούμε μεθοδικά και με σχέδιο ώστε να συμβάλλουμε τα μέγιστα για το καλύτερο αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας. Κλείνοντας ζήτησε από όλους την αγαστή συνεργασία και συλλογικότητα ώστε η ΔΕΕΠ Καστοριάς με ενωτικό πνεύμα να οδηγήσει τον τόπο και την Νέα Δημοκρατία Μπροστά.

Για την ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς

Ο Πρόεδρος

Βελλίδης Βασίλειος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here